Over Basiscursus gitaar

In de basiscursus begin je bij het begin en leer je stap voor stap beter gitaar spelen. Alle lessen zijn rond een liedje opgebouwd, dus je hebt meteen leuk resultaat. Via de gratis cursus kun je beginnen en kijken of het wat voor je is. Een basiscursus gitaar is dan ook een leuke manier van laagdrempelig leren, hierdoor kun je op een gebruiksvriendelijke manier leren en je eigen skills gaan ontwikkelen. Als je eenmaal weet hoe je jezelf als gitarist kunt profileren, zou je ervoor kunnen kiezen om bepaalde stappen omhoog te maken of juist als straatmuzikant te gaan fungeren. Alle opties liggen open in het maken van muziek en je kunt voor jezelf dus in alle rust gaan kijken wat voor jou de beste optie is.

Wat ga je leren als beginner:

Jij als beginner kunt dan ook rustig stap voor stap beter worden met het beheersen, controleren en gebruiken van je gitaar. Alle basistechnieken dragen bij aan jouw toekomstige succes als gitarist. In de cursus kun je alle lessen met een duidelijke structuur volgen waardoor het voor jou vele malen makkelijker is om als beginner complete controle te kunnen ervaren. Met 25 basisakkoorden en 18 bekende liedjes, kun je dus jezelf ontplooien tot een ware gitarist. Als beginner is deze cursus dus een ware hit om te proberen. Tevens kun je in deze digitale leeromgeving in contact komen met andere beginnelingen, waardoor het volgen van de cursus nog leuker is.

Je leert stap voor stap de belangrijkste technieken op een gitaar. Daarmee kun je binnen no-time de leukste liedjes mee spelen zonder dat je het gevoel hebt dat je maanden moet oefenen. Dat komt omdat er duidelijke uitleg video’s zijn, je bladmuziek krijgt en een originele track. Je leert stap voor stap spelen totdat je er kram van in je vingers krijgt. In 30 lessen leer jij in vogelvlucht hoe het is om alle basistechnieken van het gitaarspelen onder de knie te krijgen. Je leert liedjes van o.a. Ed Sheehan & John Mayer, je leert akkoorden en tabs lezen en je leert slagjes te maken, hoe je moet tokkelen en wat de plectrumtechniek is.

Voor wie is de basiscursus gitaar spelen?

Deze gitaarcursus richt zich op beginnende gitaristen met een minimum vanaf 8 jaar oud. Vervolgens kun je in vogelvlucht aan de gang en jezelf omhoog werken met eventuele aanvullende modules die deze cursus aanbiedt. Zo kun je dus meer leren over het tokkelen, het controleren van het slag & ritme moment en ga zo maar door. de cursus is geschikt voor de gemotiveerde muziekliefhebber dat een voorliefde heeft ontwikkeld voor de gitaar. Uiteindelijk is het doel dat je volledig kunt meespelen met 18 bekende liedjes, krijg je ondersteuning door middel van een duidelijk structuur en werk je op je eigen tempo.

Reviews

Cynthia Peek:

ik begin het gevoel te krijgen dat ik echt kan zeggen dat ik gitaar kan spelen. ik had niet verwacht dat online les zo effectief kon zijn. ik vind dat aarts lessen erg goed, leuk en uitdagend zijn! en hij is betrokken, wat ik erg waardeer!!

Bjorn van Holten:

Heb er even over getwijfeld of ik het lespakket zou aanschaffen maar ben erg blij dat ik het heb gedaan. De opbouw is erg goed en de videolessen zijn duidelijk en goed te volgen. Wat ik fijn vind is dat ik op elk moment het erbij kan pakken en kan ga oefenen. Op vragen wordt snel gereageerd, echt top!

Jaap Doorman

” Ik als superbeginner ben hartstikke blij met de basiscursus. Een prima inspirerende cursus die mij zelfs op mijn leeftijd de beginselen van het gitaarspelen op mijn eigen tempo nog kan bijbrengen. Ook met het kampvuurboekje ben ik heel tevreden. Heel mooi samengesteld. Echt een aanrader voor wie het nog niet zin zijn bezit heeft

Herbert van Saarloos:

“Als beginner ben ik gaan zoeken naar een basiscursus gitaarspelen. Na wat research kwam ik Aart tegen op YouTube. Na de intro was ik erg tevreden over de opbouw Ik ben nu over de helft van de cursus en het bevalt me uitstekend. Leuke afwisseling tussen liedjes, akkoorden en andere oefeningen. Goede opbouw en fijne manier van lesgeven door Aart. Heel tevreden en dat voor een scherpe prijs.”

Basiscursus gitaar spelen kopen

Het bespelen van een instrument is een skills waar menig mens ontzettend trots op is. Gitaar is één van de meest mooie skills om te leren en waar bovendien ook nog eens veel mensen van houden. Vaak zijn volwassenen op het punt dat ze toch de behoefte hebben om een nieuw instrument te leren. Met de lessen van Aart is dat absoluut het geval!

Daarom is het kopen van deze basiscursus ook zo goed, aangezien Aart alles stap voor stap duidelijk uitlegt en ook op persoonlijk vlak met je aan het werk is. Bovendien hoef je geen voorkennis te hebben van noten, aangezien er met meerdere tabs wordt gewerkt. Dat is vaak makkelijker voor mensen en vereist geen studie. Het valt snel te begrijpen waardoor je dus ook op een snel tempo ervoor zou kunnen kiezen om gitaar te leren. Dus, weet wat je te wachten staat en begin te werken met Aart!

Je krijgt waar voor je geld, terwijl je op je eigen tempo kunt gaan leren. Aan één ding zal het in ieder geval niet liggen en dat is het gebrek aan motivatie bij Aart, dus als je niet meegaat in zijn energie, dan is het zaak dat heel snel te doen! Je krijgt meteen toegang tot de cursus op je mobiel, tablet of laptop, je leert in het ritme dat bij jou past en kan alle lessen zo vaak terug kijken als je zou willen! Gitaar spelen zit ook in jouw vingers, maar het is even leren hoe het is om jouw magische vingers te ontgrendelen. Je kunt direct aan de slag en binnen een half jaar al meer dan 18 nummers spelen als je op een constant niveau blijft leren.

Specificaties:

 • Stap voor stap beter worden op gitaar
 • Alle basistechnieken
 • Lessen met een duidelijke structuur
 • 25 basisakkoorden
 • Meespelen met 18 bekende liedjes
Reviews Joshua Kaats

Kies een categorie:

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Reviews, ervaringen en klachten over diverse cursussen en cursusaanbieders.

Wat wil je?

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Never stop learning, because life never stops teaching.