Over 60 dagen begeleiding bij Stoppen met Roken

80% van de rokers kiest ervoor om op wilskracht te stoppen met roken. Slechts 6% is daarmee succesvol. Wilskracht staat daarmee op de 12e plek van de top-13 beste methoden om te stoppen met roken. Stoppen met roken is namelijk een grote verbetering op je eigen gezondheid. Natuurlijk is het niet makkelijk om in één keer te stoppen. Daarom is het verstandiger om dat geleidelijk te doen. Daarom kun je met deze 60 dagen genoeg begeleiding krijgen om te stoppen met roken.

Ikstopwel.nl is gespecialiseerd om rokers in één keer van het roken af te helpen. Met de 60 dagen begeleiding vanuit Ikstopwel.nl ligt de kans voor een roker om in die 6% terecht te komen, aanzienlijk hoger. En dat komt niet omdat ze het leuk vinden om anderen deels te inspireren. Maar er zit veel meer achter. Het complete team begeleid jou om ervoor te zorgen dat je de eerste moeilijke maanden makkelijker doorkomt. Hierdoor heb je veel minder last en neigingen om een sigaret op te steken, maar kun je wel eenvoudig doorgaan met het stoppen met roken.

Waarom stoppen met roken cursus volgen?

Omdat zij elke dag tips en adviezen krijgen, inspiratie en motivatie om door die moeilijke eerste 2 maanden heen te komen. Want als die eenmaal achter de rug zijn, dan is de kans op slagen opeens 90% geworden. De meeste rokers vallen in de eerste 4 weken namelijk alweer terug in hun rookgedrag. Dat kunnen zij mede door deze cursus verlagen. Tevens is de drempel lager om te stoppen als je weet dat je er niet alleen voor staat. Je krijgt te maken met dagelijkse begeleiding, twee maanden lang elke dag inspiratie, tips, tricks en adviezen om zo goed mogelijk te kunnen stoppen.

Er zijn meestal 3 populaire en meest gekozen methodes om te stoppen. Je kunt denken aan op wilskracht stoppen, nicotine vervangers gebruiken of medicijnen nemen die je van de huisarts krijgt. Het probleem is echter wat in de praktijk vaak gebeurt dat mensen binnen 60 dagen na hun laatste sigaret er weer 1 opsteken en dus in een terugval hebben gezeten. Het is voor je eigen gezondheid van belang dat je er weer snel staat, je lichaam laat genezen op eigen kracht en een gezonde levensstijl nastreeft. Roken is het aan het einde van de dag totaal niet waard. Houdt daar dus rekening mee als je aan het twijfelen bent om te stoppen.

Ik stop wel reviews

Paul van der Werff

“Zelfs met alcohol heb ik geen moeite”

Hallo Marcel,
Hier een niet roker. Het gaat heel goed. Zelfs voor het eerst een paar alcoholische drankjes genomen in een groep rokers in een rookkamer. Het deed me helemaal niets.

Mensen in mijn horecabedrijf staan versteld dat ik als verstokte roker niet meer rook

Vindt het soms zelf zielig.. Heb al een aantal mensen naar je doorverwezen. 

Lenny Joosse

“Ik heb 0 behoefte meer aan een sigaret”

Hallo Marcel,

Met mij gaat het goed. Op vakantie geweest met diverse terrasjes en etentjes, was geen enkel probleem. Ik ben super blij en mijn partner ook!

We zijn nu echte niet-rokers!

Zal niet zeggen dat ik nooit aan een sigaret denk, maar er is geen behoefte… En alleen al dat laatste meteen na de laatste sessie. Heel bijzonder!

Ton Jacobs

Ik ben een stuk rustiger geworden”

Ik ben ontzettend blij dat ik aan je programma heb deelgenomen.

Ik ben nu al een niet-roker en het heeft me eigenlijk heel weinig moeite gekost om te stoppen. Ik denk nu al zelden aan een sigaret, en als dat wel het geval is dan is dat binnen no-time wel weer voorbij. Ik ben veel rustiger geworden. Heel veel dank hiervoor. het is niet te bevatten hoe gemakkelijk et voor mij is nu.

Helen:

Hi, Marcel, ik ben deze week 3 jaar geleden gestopt met roken via één sessie bij jou en ik ben je super dankbaar! Ik had er weinig fiducie in. Ik had al zoveel geprobeerd maar nog geen hypnose. Dat het zo gemakkelijk kon zijn had ik nooit kunnen bedenken, ik ben nar huis gereden en heb nooit meer gerookt! Nogmaals heel veel dank, ik en mijn omgeving genieten er dagelijks van dat ik een NIET ROKER ben!”

Klaar met in herhaling vallen

Als je klaar bent met het continu in herhaling vallen als het gaat om het stoppen met het roken van een sigaret, dan is het zaak dat je door middel van deze cursus aan je gezondheid denkt en dit keer volwaardig kan stoppen. Deze cursus is ontworpen voor mensen die bang zijn om te stoppen met het roken van een sigaret. Er zijn vele methodes die mensen uitproberen maar het volgende is essentieel. De ikstopwel methode. Als je niet op tijd stopt met roken heb je kans op een strijd die vooral pijnlijk is en waar je vooraal moeizaam mee door het leven gaat. Iedereen heeft een knop die zo omgezet kan worden, het is alleen uitvinden hoe die knop werkt en daar komt deze cursus bij komen kijken.

De motivatie voor ikstopwel.nl

Marcel Borst is de oprichter van deze cursus. Hij is slachtoffer geworden van de tabaksindustrie. Hij was als 7 jarig jochie zijn vader bijna verloren door de wereld van de tabak en sigaretten. De impact op Marcel was groot maar ook op zijn gezin. Gelukkig was de vader van Marcel er op tijd bij, maar na de operatie was hij altijd benauwd en kon hij helemaal niks meer. Al bij een kleine hoestbui had Marcel het idee dat zijn vader ging stikken. Hij voelde zich machteloos en kon in die wetenschap ook echt niks betekenen. Daar is de passie begonnen om ikstopwel.nl op te richten, een platform dat een ijzersterke cursus op de markt heeft gebracht om mensen in één keer van hun rookgedrag af te helpen. Zijn passie is jouw succes.

Specificaties:

 • Dagelijkse begeleiding bij Stoppen met Roken op eigen kracht
 • Twee maanden lang elke dag inspiratie, tips, trucs en adviezen
 • Hogere kans op slagen door intensieve begeleiding
 • Mogelijkheid om door te schakelen naar online programma
Reviews Joshua Kaats

Kies een categorie:

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Reviews, ervaringen en klachten over diverse cursussen en cursusaanbieders.

Wat wil je?

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Never stop learning, because life never stops teaching.