Over CASHFLOWBOOST – Met je overwaarde in vastgoed

Ben jij benieuwd naar hoe je minder afhankelijk kunt zijn? Minder afhankelijk van inkomen uit bijvoorbeeld loondienst of je onderneming? Dan is de Cashflowboost een opleiding die antwoord geeft op die vragen. Leer hoe je met de overwaarden van bijvoorbeeld je huis of je opgebouwde vermogen het vastgoed in kunt en kunt gaan ontdekken hoe deze wondere wereld in elkaar zit. Deze informatie kun je van generatie op generatie door geven. Zie het als een investering van de hele stamboom, je kinderen zullen je dankbaar zijn! Je ontdekt hoe een pandemiebesteding inkomen voor jou bereikbaar kan zijn door te investeren in vastgoed met jouw overwaarde van bijvoorbeeld je huis. Verdien op een passieve manier straks je geld en breid je vastgoed portfolio stapsgewijs verder uit.

Ongeacht welke situatie er ook in de wereld is, je ontdekt hoe je een passief inkomen genereert dat elke situatie kan overleven. Pandemie of niet. Je ontdekt hoe je jezelf kan indekken op ondenkbare situaties en je vermogen kan veiligstellen. Als er één ding is wat ons heeft geleerd dat de wereldeconomie en normale inkomen onstabiel is, dan is dat wel COVID. Mensen die maandenlang zonder inkomen thuis zitten of zelfs ontslagen worden. Dit zijn allemaal vormen van onstabiliteit. Jouw bedrijf of baan kan afhankelijk zijn van vele factoren waaronder politiek. Factoren die je niet kunt beïnvloeden en die je maar dient te accepteren.

De Cashflowboost cursus

In deze training krijg je inzicht in de huidige wereld van het investeren in vastgoed en kun jij ontdekken of dit wat voor jou is. Tijdens de cursus leer je niet alleen alle basis begrippen van het vastgoed maar ook het herkennen van bijvoorbeeld kansen en inschatten van risico’s. Geef je inkomen een boost en zorg voor financiële vrijheid voor jou zelf en je gezin. Zo kun jij straks meer tijd vrijmaken en je dromen achterna gaan. Met de bewezen strategie van cashflowboost heb jij straks minder geldzorgen! Want wat ga je doen als je straks door onvoorziene situaties in de schulden zit omdat je je baan of onderneming bent kwijtgeraakt door controle van de overheid.

De financiële vrijheid moet namelijk gecreëerd worden en dat kun je doen door de Cashflowboost. Wat als je inkomen kunt creëren voor je verdere leven en zelfs erna. Er is een oplossing voor velen en de afgelopen jaren enorm is dat enorm populair geworden. En dat is vastgoed! En dat is voor niets voor niets. Een duurzaam inkomen creëren is onderdeel van de eerste levensbehoefte voor ieder mens. Maar er is altijd woonruimte nodig. Het woningtekort in Nederland is enorm groot, en dat is een probleem dat je zelf niet kunt oplossen, althans dat zomaar is opgelost. En daar liggen kansen voor jou.

Reviews Cashflowboost:

Mark Soons:

“Met veel plezier volg ik de vele interviews van Thierry met experts in het veld van vastgoed beleggen. Erg leerzaam en inspirerend.”

Dylan Mulder:

“Fantastische training gevolgd bij Thierry van Thuiz Hypotheken, zeker een aanrader! Heel veel kennis opgedaan en ik zou iedereen aanraden met deze partij in zee te gaan!”

Stefan Rockx:

“Thierry levert in deze training op een onbaatzuchtige manier ontzettend veel waarde voor nieuwkomers in de vastgoedmarkt. De talrijke interviews die hij heeft afgenomen met specialisten zijn ontzettend informatief en geef je een totaal andere kijk op de vastgoed wereld.”

Thierry Stokkink van de cashflowboost

Thierry is de oprichter van Thuis hypotheken en de vastgoed community. Zijn missie is om de vastgoed wereld transparant te maken en te laten zien dat het een duurzame bron van inkomsten kan zijn waarbij je woningplezier creëert voor anderen. Thierry heeft vele masterclasses, interviews, vergelijkingen en netwerk momenten laat hij zien dat hij met zijn missie, dat hij door middel van het platform verbindt door experts en vastgoedbeleggers met elkaar te laten praten.

Thierry zelf is een vastgoedbelegger met een portefeuille van 13 panden. Tevens is hij dus ondernemer met het bedrijf Thuiz hypotheken. Hij heeft de afgelopen jaren wel meer dan 870 vastgoedinvesteerder geholpen met hun vastgoedfinanciering. Thierry Stokkink is dus een hele veelzijdige man die beschikt over onwijs veel kennis van de vastgoed wereld. Dat maakt het zo goed om ermee aan de slag te gaan. Daarom is de vastgoed community geschikt voor jou!

Cashflowboost inkomen genereren

We hebben allemaal van jongs af aan geleerd dat hard werken beloond wordt met een goed inkomen. Lenen is taboe. Iets wat we zo min mogelijk moeten doen. Dat is een gedachte wat je ouders je hebt meegegeven. Maar er is niemand in jouw leven gewest die je heeft verteld hoe je met geldlenen (hefbomen) geld kunt verdienen. Dat is toch een skill dat je juist wilt weten. Toch zijn er in Nederland meer dan 100.000 vastgoedinvesteerders actief die op deze manier inkomen creëren. Velen van hen zijn rijk, financieel onafhankelijk geworden. Dat is wat je ook moet najagen. Een leven zonder stress en veel plezier.

Met de cashflowboost krijg je inzicht in de huidige wereld van het investeren in vastgoed en kun je ontdekken of dit wat voor jou is. Vastgoed is de route voor het heden en de toekomst. Wees er gewoon van op de hoogte dat je niet in onzekerheid wilt leven en altijd maar moet werken om te kunnen leven. Ontdek het geheim van investeren in vastgoed en gebruik je eigen vermogen zoals de overwaarde van je eigen woning om een maandelijkse inkomen te creëren. Stop met het snel geld verdienen verhaal en krijg een kijkje in de vastgoedkeuqen om jezelf stabiliteit en financiële vrijheid te gunnen. Een imperium wat daadwerkelijk van jou en je familie is. Dat is waar de Cashflowboost om draait en waarom jij er mee zou moeten beginnen. Dus, wil je optimaal groeien en werken aan de toekomst, dan is deze cursus absoluut voor jou! Neem NU actie en bedank ons later maar wanneer je financiële vrijheid hebt opgebouwd.

Specificaties:

 • Geef je inkomen een boost
 • Leer kansen herkennen
 • Bewezen strategie voor minder geldzorgen
 • Leer financieel inkomen op te bouwen
 • Breid een eventueel vastgoed portfolio verder uit
 • Zorg ervoor dat je je leven kun leven zoals jij dat wilt!
Reviews Joshua Kaats

Kies een categorie:

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Reviews, ervaringen en klachten over diverse cursussen en cursusaanbieders.

Wat wil je?

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Never stop learning, because life never stops teaching.