Over De Geldmachine Live Cursus

Deze cursus is voor iedereen die van zijn of haar geld meer geld wilt maken. Voor mensen die geld op hun spaarrekening hebben staan. Voor mensen die nog geen financiële kennis hebben. In deze 1 daagse cursus word je begeleid door het team van Ultimate Mastermind en krijg jij in één dag een duidelijke strategie mee om je geld voor de lange termijn aan het werk te zetten. Maar dat betekent: duidelijkheid. Bij deze methode komt geen angst of stress kijken. Waar de speculerende belegger dit wel heeft, heb jij het niet. Gegarandeerd.

Vervolgens krijg je toegang tot alle andere cursussen die ze hebben gemaakt om je te ondersteunen op ieder vlak binnen het ondernemen. Denk aan de E-com wereld, Facebook, Online marketing en ga zo maar door. Met 14 cursussen heb je beschikking over zoveel kennis dat je niks anders kunt gaan doen dan geld verdienden. Financiële vrijheid creëren! Dat is het mooie van de Ultimate Mastermind community. Ben jij klaar om jezelf te veranderen naar de geldmachine die je altijd al had willen zijn, dan is de cursus perfect voor jou!

Wie is René Cooiman?

In 2019 is hij begonnen met ondernemen en investeren, na 4 fantastisch mooie jaren te hebben gehad bij het Korps Mariniers. Sindsdien heeft hij meerdere bedrijven opgezet, miljoenen omgezet, een aandelen en vastgoed portefeuille opgebouwd en een fantastisch netwerk met succesvolle mensen om zich heen verzameld. Als er één ding belangrijk is in zijn leven, is het wel vrijheid en kunnen doen en laten wat hij wil. Met de Opleiding kan ook jij nu beginnen om uit “het systeem” te komen. Zo leer je alles over ondernemen, investeren en het groeien op persoonlijk vlak. Allemaal onder persoonlijke begeleiding van René en andere succesvolle mentoren! 

Met deze cursus leer je te observeren en te groeien omdat dat essentiële skills zijn. Je hebt elke week 24/7 coaching van succesvolle mentoren die allemaal met hun eigen projecten miljoenen omzetten. Je kunt tijdens de coaching al je vragen stellen en leren van de lessen die ze geven. Die sessies kan je altijd bijwonen. In de leeromgeving waar je in zit kun je de opnames van de coaching sessies altijd terug kijken. Zo mis je niks, maar kun je de waarde van het product wel goed blijven terug krijgen. Je hebt dus 52 groep coatings per jaar met top mentoren en ondernemers. Ter conclusie: Je kunt gaan knallen!

De geldmachine community

Door onderdeel te zijn van de geldmachine community, ook bekend als de leeuwen en leeuwinnen community, omring jij jezelf met gelijkgestemde mensen net als jezelf. Je krijgt toegang tot een netwerk waar je altijd van hebt gedroomd. Als je in de community zit heb je altijd toegang tot de live events, kun je via de eigen app altijd naar de coaching sessies, omring jij jezelf met meer dan 3000 leden en heb je toegang tot 12 uitgebouwde cursussen. Dit is de geldmachine, wordt er zelf ook één, net als alle 3000 anderen. Ter conclusie: Omring jezelf met kennis en ga direct aan de slag door middel van de waarde die hier wordt gegeven.

De omgeving is gebouwd met tientallen cursussen over onderwerpen zoals ondernemen, investeren en persoonlijke ontwikkeling. Maar, de leeromgeving staat ook bekend als de meest waardevolle van Nederland en België. Elk jaar komen er ook weer nieuwe online trainingen omdat de community wilt blijven ontwikkelen. Maar dat is ook de reden waarom de community nooit saai is. Je hebt dagelijks contact met duizenden actieve leden en cursisten. René en zijn team hechten veel waarde aan persoonlijke verbinding, daarom hebben ze live events erbij gepakt. Maar vergeet niet dat het een platform voor de hele community is om dagelijks contact met elkaar te hebben. Het team van Ultimate Mastermind reageert altijd binnen 24 uur.

Reviews

Kevin Theuns:

“René is echt een topper van een vent! Weinig mensen zijn écht bereid iemand te helpen. Persoonlijk heb ik super goede ervaringen met Ultimate Mastermind. Voor de mensen die in een korte tijd serieus iets willen leren omtrent ondernemen, investeren, e-com, branding, skills, mindset & motivatie.. Moeten jullie bij René en zijn team zijn. Je komt binnen als een ventje, maar gaat weg als een man met een plan. Deze kleine investering gaat jouw hele leven veranderen! René kerel! Tot snel!”

Calvin Wondergem:

“Vandaag bij de geldmachine live cursus geweest van René en Anil, daar hebben ze ons in Jip en Janneke taal duidelijk verteld hoe je financieel onafhankelijk kunt worden. Ze vertellen je precies welke strategie je moet gebruiken zolang mindset goed is en een stappenplan voor je zelf maakt.

Deze dag was voor mij heel leerzaam, ik heb zeker geen spijt dat ik deze cursus heb gekocht. Jong of oud iedereen kan instappen je komt in community waar iedereen elkaar helpt of alles deelt met elkaar. Iedereen heeft hier de zelfde visie

René en Anil bedankt voor deze curus jullie zijn echte rammers!

Nick kok:

“Afgelopen maand aanwezig geweest bij De Geldmachine. De Geldmachine is een aanrader voor iedereen die wil weten hoe je structureel vermogen op kan bouwen. Een eerlijk verhaal en geen snel rijk worden flauwekul.

René en Anil leggen alles ontzettend duidelijk uit en er is voldoende ruimte om vragen te stellen en met elkaar te sparren over de besproken onderwerpen.

Na De Geldmachine sta je er zeker niet alleen voor. Ik haal veel motivatie uit de community waar vragen worden gedeeld maar waar we ook challenges met elkaar aangaan.

Iedereen wil elkaar beter maken en dat is wat mij betreft de kracht van Ultimate Mastermind. Een goede omgeving is het halve werk.”

Emre Celik:

“Gisteren bij de live geldmachine curses geweest van Anil en Rene. Dit was echt een topdag! Vooraf had ik geen kennis over aandelen en vastgoed. Na een dagje met Anil en Rene heb ik heel veel mogen leren, duidelijke uitleg en strategieën geleerd die iedereen gemakkelijk kan uitvoeren. Vooraf een beetje getwijfeld maar toch besloten om uit de comfortzone te stappen. Dit was het 100% waard en nu tijd om te knallen! Ik zou iedereen ultimate mastermind zeker aanraden!”

Specificaties:

 • Gegarandeerd geld
 • Automatisch geld verdienen
 • Live Cursus
Reviews Joshua Kaats

Kies een categorie:

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Reviews, ervaringen en klachten over diverse cursussen en cursusaanbieders.

Wat wil je?

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Never stop learning, because life never stops teaching.