Over de droog trainen academy cursus

De kans is groot dat je het idee hebt om droog te gaan dat je jezelf moet uithongeren om zo min mogelijk calorieën binnen te krijgen. Als gevolg denk je dat het dieet ervoor zorgt dat je vet verliest en dat kan behouden. Maar eigenlijk ben je door dit te doen verkeerd bezig. Je zorgt ervoor dat jouw metabolisme in de war gaat en daardoor de kans groot is dat je uiteindelijk meer aankomt in vet dan dat je in eerste instantie verloren bent. Het kopen van nutteloze supplementen en andere magische pillen zijn verleden. tijd. Het werkt niet. Je hoeft geen honderden euro’s uit te geven om ervoor te zorgen dat je fit bent. Je hoeft niet super strikt of clean te eten om snel vet te verliezen of dat je je favoriete voedingsproducten moet verbannen om een sixpack te krijgen.

Je kunt alles lekker vinden en vet verliezen en nog eens spiermassa opbouwen. Zeg maar doei tegen koolhydraatarm eten. Ongeacht wat guru’s zeggen, ongeacht wat jouw personal trainer zegt, het kan ook helemaal anders. Als jij droog wilt gaan trainen, dan is het een kwestie van goede kennis en kei-hard trainen. Als je die combinatie goed hebt, dan zullen de resultaten ook enorm hoog zijn. Zo kun je in een record tempo hartstikke droog zijn en gewoon genieten van het proces, zonder dat je rekening moet houden met het uitsluiten van bepaalde gerechten. Het belangrijkste is dat jij kan eten middels een maaltijdschema dat praktisch goed voor je werkt is vele malen belangrijker.

Droomlichaam bouwen droogtrainen voor mannen

De coaches van deze cursus zijn Henry en Rinus. Deze heren zijn de eigenaren van droogtrainenacademy.nl. Sinds 2013 zijn zij al flink bezig met het helpen van mannen om hun ideale lichaam te bouwen waarbij de focus ligt op krachttraining, voeding en een gezonde levensstijl. Dit op online gebied waardoor er meer dan honderden mannen nu rondlopen met hun droomlichaam. Zij willen maar één ding namelijk: Het beste resultaat voor hun cursisten. Het doel is om gemotiveerde mannen te helpen om hun krachttraining, voeding en levensstijl te optimaliseren.

Henry en Rinus waren zelf ook op zoek naar de ‘gouden formule.’ na vele opleidingen, seminars, boeken en trainingen kwamen zij erachter dat er geen gouden formule is. Ze kwamen erachter dat de focus jaren lang verkeerd lag. Ze hadden gemerkt dat er teveel focus op supplementen werd gelegd, hoe vaak je moet eten, wanneer je moet eten en nog vele andere zaken die totaal niet bij de lifestyle horen die oprecht resultaat moeten opleveren. Henry en Rinus waren bezig met details, terwijl de focus moet liggen op zaken die echt resultaat geven. Nu weten zij waar het om draait. Bouw nu jouw droom lichaam door middel van deze online cursus.

Reviews droogtrainen voor mannen

Joost:

“Als jij bereid bent om de moeite erin te stoppen en er echt voor te gaan, dan staan Rinus en Henry voor je klaar en kom je echt strak in je lijf, met een vrachtwagen vol energie!”

Ron:

“Wat heb ik veel geleerd over voeding, beweging en mijzelf. 10 jaar lang ben ik al ​aan het trainen en nog nooit heb ik zoveel resultaat geboekt in zo’n relatief korte tijd.”

Johny:

“Ik voel me fitter, sterker en vooral voor de spiegel ziet het er een stuk beter uit. Henry en Rinus bedankt en ga zo door met jullie programma. Het is super!”

Jochen:

“Met nog 2 weken te gaan toch al redelijk tevreden, eten gaat super, trainen gaat super. Heb ondertussen mijn vrouwke ook al meegekregen!! Nu moet ik alleen voor 2 man koken maar dat pak ik er graag bij. Thx jongens voor dit protocol, echt topper!!

Droogtrainen voor mannen

Droogtrainen betekent dat jij niet uren per dag in de sportschool hoeft te besteden aan oneindig veel sets, supersets, dropsets en giant sets. Het is eigenlijk niks anders dan jezelf opblazen en uiteindelijk nergens komen. Dat is niet wat je wilt en wat je nodig hebt om te kunnen trainen. Progressie maak je juist door je spieren hetzelfde te laten doen. Zorg voor een betere motoriek, techniek en specifieke oefeningen. Dat betekent dat je niet continu je trainingsschema hoeft te veranderen om je spieren te verwarren. Droogtrainen is meer dan cardio, hierdoor is het dan ook niet de bedoeling om niet uren per week als een nutteloze hamster saai op een Mario apparaat hoeft te staan in de hoop dat je vet verliest.

Droogtrainen is een mooie manier om te werken aan je eigen droomfysiek. Het is namelijk belangrijk om dat een keer te ervaren. Je wilt jezelf natuurlijk op je fitst eruit zien, zodat je weet wat voor potentieel jij hebt en dat je daadwerkelijk met een strak lichaam op het strand kan rondlopen zonder je te schamen. Droogtrainen voor mannen is daarom ook meer dan alleen een strak lichaam hebben. Deze cursus is naast een grote kennisbron ook een plek om meer mannelijkheid op te zoeken. Meer like-minded people te vinden om zo je dromen om te zetten naar realiteit. Dat is waarom deze cursus zo belangrijk is. Geen onnodige dingen, alleen maar consistentie en hard werken.

Alles in een makkelijk te volgen protocol

Je leert de exacte methode die Henry en Rinus gebruiken om je vetpercentage te verlagen. Hierdoor krijg je meer inzicht in jouw dagelijkste calorieverbruik wat je dus ook kunt doortrekken op je eigen lichaam en lifestyle. In deze cursus krijg je uitleg over hij Henry en Rinus diëten. Oftewel: Alles eten wat je lekker vindt en toch vet verliezen. Ook kun je uitleg krijgen over effectief trainen voor optimaal resultaat. Daar zijn krachttraining en cardio een mooi duo in.

En je krijgt de exacte strategieën voor blijvend vetverlies. Hierdoor is er geen jojo effect meer. Dit succesvolle protocol is geschreven zodat je zelfstandig aan de slag kan. Je kunt op je eigen tempo groeien en alle praktische en nuttige informatie vergaren die je nodig hebt om resultaat te bereiken. Je krijgt geen overbodige informatie, maar een helder stappenplan met alle informatie die je nodig hebt over training, voeding en lifestyle waar je resultaat mee gaat bereiken.

Reviews Joshua Kaats

Kies een categorie:

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Reviews, ervaringen en klachten over diverse cursussen en cursusaanbieders.

Wat wil je?

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Never stop learning, because life never stops teaching.