droogtrainen voor vrouwen

Over droogtrainen voor vrouwen

De kans is groot dat je het idee hebt om droog te gaan dat je jezelf moet uithongeren om zo min mogelijk calorieën binnen te krijgen. Als gevolg denk je dat het dieet ervoor zorgt dat je vet verliest en dat kan behouden. Maar eigenlijk ben je door dit te doen verkeerd bezig. Je zorgt ervoor dat jouw metabolisme in de war gaat en daardoor de kans groot is dat je uiteindelijk meer aankomt in vet dan dat je in eerste instantie verloren bent. Het kopen van nutteloze supplementen en andere magische pillen zijn verleden. tijd. Het werkt niet. Je hoeft geen honderden euro’s uit te geven om ervoor te zorgen dat je fit bent. Je hoeft niet super strikt of clean te eten om snel vet te verliezen of dat je je favoriete voedingsproducten moet verbannen om een sixpack te krijgen.

Je kunt alles lekker vinden en vet verliezen en nog eens spiermassa opbouwen. Zeg maar doei tegen koolhydraatarm eten. Ongeacht wat guru’s zeggen, ongeacht wat jouw personal trainer zegt, het kan ook helemaal anders. Als jij droog wilt gaan trainen, dan is het een kwestie van goede kennis en kei-hard trainen. Als je die combinatie goed hebt, dan zullen de resultaten ook enorm hoog zijn. Zo kun je in een record tempo hartstikke droog zijn en gewoon genieten van het proces, zonder dat je rekening moet houden met het uitsluiten van bepaalde gerechten. Het belangrijkste is dat jij kan eten middels een maaltijdschema dat praktisch goed voor je werkt is vele malen belangrijker.

Inhoud cursus droogtrainen voor vrouwen

De cursus heeft 3 onderdelen die ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk waarde krijgt om te kunnen beginnen met het transformeren van je lichaam. Het eerste onderdeel leert je hoe je moet omgaan met voeding voor vetverlies. Voedings is desnoods essentieel als het gaat om vetverlies. Veel vrouwen falen daarin omdat ze simpelweg de verkeerde dingen doen. Ze focussen zich op details en vergeten daarbij dat de basis, die 90% van het resultaat geeft, leidend is. Inzicht is hierdoor het sleutelwoord voor succes. Een voedingsplan wat is afgestemd op jouw lichaam en behoeftes, is wat jou je eigen droomlichaam gaat opleveren. Als je weet wat je kan en mag hebben, terwijl je alles lekker eet wat je wilt en toch resultaat kan bereiken, dat is waar het om gaat.

In het tweede onderdeel leer je hoe je moet omgaan met krachttraining en cardio. Voldoende bewegen is hartstikke belangrijk en een essentieel onderdeel voor vetverlies. Zij focussen zich op het houden van de juiste balans als het gaat om krachttrainen, cardio en meer. Veel vrouwen maken de fout dat ze anders gaan trainen om vet te verliezen, maar in plaats van vetverlies te creëren, heb je als gevolg spierverlies. Je wilt cutten en je spiergroei behouden en verbeteren. Je leert hoe je krachttraining effectief gebruikt en daarbij vetverlies kan creëren. Vervolgens leer je in het 3e onderdeel hoe je jouw eigen progressie kan gaan meten. Data is leidend en daarmee weet je wat je kunt doen om te optimaliseren.

droogtrainen voor vrouwen

Droogtrainen in zijn geheel

Droogtrainen betekent dat jij niet uren per dag in de sportschool hoeft te besteden aan oneindig veel sets, supersets, dropsets en giant sets. Het is eigenlijk niks anders dan jezelf opblazen en uiteindelijk nergens komen. Dat is niet wat je wilt en wat je nodig hebt om te kunnen trainen. Progressie maak je juist door je spieren hetzelfde te laten doen. Zorg voor een betere motoriek, techniek en specifieke oefeningen. Dat betekent dat je niet continu je trainingsschema hoeft te veranderen om je spieren te verwarren. Droogtrainen is meer dan cardio, hierdoor is het dan ook niet de bedoeling om niet uren per week als een nutteloze hamster saai op een apparaat hoeft te staan in de hoop dat je vet verliest. Dat kun je allemaal aan de kant zetten. Dat is het mooie van deze cursus en waarom je zou moeten meedoen.

Droogtrainen voor vrouwen is een mooie manier om te werken aan je eigen droomfysiek. Het is namelijk belangrijk om dat een keer te ervaren. Je wilt jezelf natuurlijk op je fitst eruit zien, zodat je weet wat voor potentieel jij hebt en dat je daadwerkelijk met een strak lichaam op het strand kan rondlopen zonder je te schamen. Droogtrainen voor vrouwen is daarom ook meer dan alleen een strak lichaam hebben. Deze cursus is naast een grote kennisbron ook een plek om meer zelfvertrouwen op te zoeken. Meer like-minded people te vinden om zo je dromen om te zetten naar realiteit. Dat is waarom deze cursus zo belangrijk is. Geen onnodige dingen, alleen maar consistentie en hard werken. Dat is wat ervoor zorgt dat jij straks met al je vriendinnen aan het stralen bent op vakantie en op andere publieke plekken.

Reviews droog trainen voor vrouwen

Dymphy:

“Super leuke reacties van iedereen en wat een prachtige resultaten. Iedereen mag echt trots op zichzelf zijn!! Bedankt Rinus en Henry voor dit geweldige protocol. Ik ben niet super veel kilo’s kwijt, maar mijn buik is van 84 cm naar 77 cm gegaan. Waar ik het meest trots op ben zijn mijn billen, die steeds meer de mooie rondingen krijgen.”

Kim:

“Omg, best al wel een beetje trots! Kon het niet laten toch even te delen! Wat een verschil al na 1 week. Net nog even opnieuw cm gemeten, na (best wel zware) training gisteren en eigenlijk dinsdag m’n meetdag is, vorige week ook voor het eerst op de dinsdag gemeten. Het scheelt toch wel wat en zelfs al op de weegschaal 1 kg eraf. Was echt heelmaal verbaas en heel blij!”

Erica:

“Na een aantal maanden niet lekker in mijn vel te hebben gezeten. Nu terug van 3 weken vakantie. Lekker deze week weer begonnen. Dit is de 3e dag weer in de gym. Ik voel alle spieren van de afgelopen 2 dagen. Het voelt heerlijk en ik ga er weer keihard tegen aan. Ik ben zo ontzettend blij met deze groep. THANKS!”

Specificaties:

 • 3 onderdelen
 • Duidelijke uitleg
 • 2 bonus edities
 • Speciaal voor vrouwen
Reviews Joshua Kaats
droogtrainee voor vrouwen

Kies een categorie:

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Reviews, ervaringen en klachten over diverse cursussen en cursusaanbieders.

Wat wil je?

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Never stop learning, because life never stops teaching.