E-course Beginnen met Beleggen

Een cursus beleggen voor beginners. Je leert de basics van beleggen. We leggen uit wat beleggen is, wat de risico’s zijn, op welke manieren je geld verdient met beleggen. Je leert het verschil tussen aandelen, obligaties en ETF’s en tot slot krijg je de juiste handvatten aangereikt om je eigen beleggingsstrategie te maken. Je wilt tenslotte bouwen naar de financiële vrijheid die je altijd al hebt gewild. Daarom is het belangrijk om de E-course beginnen met beleggen te volgen. Zo kun je in ieder geval op de juiste manier jezelf leren hoe het is om beter te worden met het aanleren van een nieuwe skills.

Financiële vrijheid? Ja!

Maar waar moet ik beginnen?

“Moet ik gaan beleggen op de beurs? Of toch nog even sparen? Ik weet eigenlijk niet eens hoeveel geld ik opzij kan zetten elke maand.” Herkenbaar? Financieel vrij worden kan soms heel ver weg lijken, want er is zoveel uit te zoeken en te leren. Daarom heeft ELFIN een methode ontwikkeld die jou helpt om stap voor stap financieel vrij te worden. Wil je weten wat jouw eerste stap kan zijn?

Financiële coach Elfin

Hoe fijn zou het zijn als je minder kunt werken of zelfs eerder kunt stoppen met werken? Het nemen van een sabbatical of reizen met je gezin? Dit zijn allemaal doelen die veel mensen graag zouden willen hebben. Maar als je niet weet waar je moet beginnen om dit ook te realiseren. Dan is het zaak dat je Elfin gebruikt voor jouw financiële begeleiding. Elfin is jouw persoonlijke financiële coach die je helpt bij het behalen van je eigen doelen. Met onderdeel te zijn van Elfin creëren je financiële rust en kun je de eerste stappen zetten naar een droomleven. Dat is het mooie van Elfin. Bij Elfin leer je over geld en investeren in een veilige omgeving, heb je toegang tot een betrouwbaar netwerk van financieel adviseurs en wordt je geïnspireerd door wat andere vrouwen doen om financieel onafhankelijk te worden.

Wanneer is dit voor jou?

Sterker worden op financieel vlak is hartstikke belangrijk. Elfin is voor jou op het moment dat je meer zelfvertrouwen wilt op financieel vlak. Elfin is voor jou als je graag wilt beginnen met beleggen, maar je nog onzeker bent over je kennis van beleggen. Je kunt hiermee je inzicht versterken en verbeteren op persoonlijke financiën. Je krijgt hulp bij het opstellen van een budgetplan. Hierdoor zoek je makkelijker een stok achter de deur om actie te nemen en gemotiveerd te blijven. Elfin is dus een ontzettend handige tool om te gebruiken voor als je jouw eigen financiële positie wilt gaan verbeten en gaan verstevigen.

Reviews Elfin

Linda K.

“Elfin motiveert mij om telkens weer tijd te maken voor mijn financiën. Ook staat mijn beleggingsplan nu heel stevig. Ik voel me aan de hand genomen, gemotiveerd en uitgedaagd door de andere Elfin members en natuurlijk door Lieke en Puck. De tijd die ik nu investeer zal zich dubbel en dwars terug betalen.”

Celine v. B

“Door Elfin raak ik gemotiveerd om grip te pakken en tijd vrij te maken voor mijn financiën. De waardevolle workshops, masterclasses en de supportive community inspireren mij, waardoor ik nu vol vertrouwen goed geïnformeerde financiële keuzes en plannen maak die bij mij passen. Het voelt krachtig om financieel in control te zijn!”

Eva vd S:

“Het elfin membership is mijn stok achter de deur om tijd en energie in mijn financiën te steken. Van het vergroten van mijn inkomsten tot mijn eerste angel investering: dankzij elfin zet ik deze stappen goed geïnformeerd en vol vertrouwen. En de support en inspiratie van de andere dames in de community en het membership is zó inspirerend!”

Janna Dekker:

“Sinds ik lid ben van de community merk ik hoe het onderwerp geld mij persoonlijk raakt. Ik ben super blij dat ik ELFIN heb gevonden.”

Sandra Bakker:

“Ik wil jullie bedanken voor de top E-coures over het financieel meerjarenplan. Het heeft me ontzettend veel inzicht gegeven. De video’s waren erg duidelijk en het was erg leuk om zo mijn eigen plan te maken.”

Sharika tampei:

“Wow! Zoveel geleerd van de cursus beginnen met bellen en inmiddels mijn eerste ETF gekocht. #trotsopmezelf”

Stappenplan beginnen met beleggen

Meld je aan

Direct na je aanmelding krijg je instructies per mail en toegang tot het ELFIN stappenplan met jouw e-courses, masterclasses en tools.

2

Een persoonlijk plan

Vul het intake formulier in en ontvang een plan met een suggestie aan e-courses en masterclasses die jou helpen.

3

Elke maand kun je masterclasses of workshops bijwonen

Elke maand organiseren wij voor onze members masterclasses en workshops over onder andere beleggen, pensioen, belasting, hypotheken, persoonlijke financiën en meer.

4

De masterclass bibliotheek

Je krijgt ook direct toegang tot alle masterclasses en workshops die hebben plaatsgevonden. Deze kun je volgen in jouw eigen tijd en zo vaak als je wilt.

5

Maak gebruik van de tools

We hebben handige tools ontwikkeld, zoals een kasboekje, een tracker om je beleggingen bij te houden en een schema waarmee je kan zien wat het aflossen van je hypotheek betekent.

Toegang tot de 5800+ andere ELFIN vrouwen

Je krijgt ook toegang tot de community met 5800+ andere vrouwen. Je kan 24/7 je vragen stellen aan jouw persoonlijke geld netwerk!

Specificaties:

 • Maak je eigen financiële meerjarenplan inclusief het ultieme excel bestand;
 • Leer alles over beleggen zodat je weet of en hoe het bij jou past.
 • Februari 2023: vergroot je inkomen. Leer alles over side hustles en passief inkomen.
Reviews Joshua Kaats

Kies een categorie:

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Reviews, ervaringen en klachten over diverse cursussen en cursusaanbieders.

Wat wil je?

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Never stop learning, because life never stops teaching.