gitaarcursus

Over Gitaarstarters online cursus- en leeromgeving lidmaatschap

Beginners en half gevorderden kunnen hun hart ophalen met een overcomplete gitaarcursus. Ook is er steeds meer een groei in het aanbod van cursussen, video’s, cursusboeken, E-boeken en motiverende online groepslessen. Met dit lidmaatschap heeft de cursist toegang tot alle cursussen. In deze leeromgeving kun je dus alle relevante informatie vinden op het gebied van gitaarspelen. Jij als starter of gevorderde kunt dus op je eigen tempo ervoor zorgen dat je jouw eigen skills kunt verbeteren. Het volgen van een gitaarcursus is dan ook een slimme keuze om te volgen. Niet alleen leer je meer, maar je komt ook mensen tegen die je kunnen adviseren over bepaalde situaties waar jij tegen aanloopt. Ontwikkel jezelf met de juiste tools, hierdoor kun je jezelf in een rap tempo omhoog werken naar een nieuwe niveau als het gaat om gitaarspelen.

Het ziet er natuurlijk erg makkelijk uit op een video, maar de praktijk laat zien dat je met een geliefd instrument aan de slag gaat het toch nog best kan tegen vallen. Zelfs als je vaak oefent, speelt en je best doet. Toch kan het zo zijn dat je het gevoel krijgt dat je blijft hangen. Je probeert van alles maar niets werk echt. Het wekt frustratie op en zeker geen motivatie. Je wordt onzeker omdat je het in één keer goed wilt aanleren maar niet weet hoe dat moet. Op een gegeven moment kan het zomaar voorkomen dat je gitaar onaangeroerd in een stoffig hoekje gaat liggen omdat je totaal geen motivatie meer hebt. Met het Gitaarstarters leersysteem is dat compleet anders. Het leersysteem is er op ingericht om de cursus enthousiast te houden.

gitaarcursus

Het Gitaarstarters leersysteem cursus

Het Gitaarstarters leersysteem en de online leeromgeving (met community) zijn erop ingericht om de cursist enthousiast en gemotiveerd te houden. Zij zien ook dat enthousiaste cursisten een grotere kans hebben op succes, daardoor nog enthousiaster worden en langer lid blijven (of zelfs helemaal niet meer weg willen, omdat het zo gezellig is). Dat is één van de grootste punten waarom mensen van deze cursus houden, omdat ze een community hebben gevonden die allemaal gericht is op hetzelfde. Namelijk het uitoefenen van hun passie. Dat is waarom de online cursus voor alle gitaarstarters heel interessant is. Door het volgen van online groepslessen kun je jouw skills sneller laten groeien aangezien je jezelf kunt meten in een groep. Ook kun je slim omgaan met het behalen van je doelen door een cursusplanner te gebruiken.

De reden waarom deze cursus perfect voor je is en waarom het je nu wel gaat lukken om gitaar te kunnen spelen is omdat de leermethode en cursus je gitaar leert spelen op een opbouwende leerweg. Hierdoor kun je veel sneller en efficiënter oefenen waarbij de materie erg goed helpt. Ook kom je langs opeenvolgende korte oefeningen en raak je steeds smeer vertrouwd met je gitaar en het bespelen ervan. De route langs de cursussen en lessen zijn heel duidelijk waardoor je enkel de paadjes hoeft te volgen om te kunnen slagen. Je traint stap-voor-stap de motoriek en vaardigheid om ervoor te zorgen dat je soepen en mooi gitaar kunt spelen.

Reviews Gitaarstaters cursus

Embert van Uitregt:

“Alles waar je als beginnend gitarist antwoord op wil hebben vind je hier”.

Wiel Vervoort:

“Ik ben een aantal weken weer aan het oefenen nu en heb er echt zin in en vooral plezier. Het wordt ook steeds leuker vind ik doordat er steeds meer verschillende opdrachten door Arvid aan toegevoegd worden, Als het ene ff niet lukt kan je ff wat anders oefenen.”

Simone Adema:

Ik kan het iedereen aanbevelen om verder te gaan met de lessen van Arvid.

Ze zijn opgedeeld in kleine stapjes, zodat iedereen het kan leren en het niet ineens te moeilijk is.

Arvid wil altijd graag en goed helpen, en het enthousiasme en plezier straalt overal vanaf.

Ik heb het zó naar mijn zin, ik hoop dat er meer en meer mensen enthousiast worden 🙂

Esther Hegt:

Ik doe met heel erg veel plezier mee aan de lessen van Arvid. Recent ontstond er tijdens een video-groeps-tokkel-les ineens spontaan een blues-les. Arvid pakt dat gelijk op en schreef de tabs voor ons uit. En omdat het naar meer smaakt komen er meer blues-lessen!!

De positieve benadering van Arvid, maar ook de leerlingen die elkaar helpen met tips op het gitaarvragen-forum maakt het zo vreselijk leuk om te leren spelen, het is niet alleen een akkoordje maar echt leren spelen plus dat het aansluit op wat je graag wilt leren spelen.

Henk Uitbeijerse:

“Sinds december 2020 ben ik leerling bij gitaarstarters.nl . Ik heb het er erg naar mijn zin en we zijn met een hele leuke groep mensen die onze les krijgen op de PC – Laptop – of Telefoon.

Onze leraar is Arvïd Kuipers, die mc.

Ik kan het iedereen aanbevelen als je gitaar wilt leren spelen. Het is voor iedereen te doen en je kan op je eigen tempo het leren.

Kom ook naar de gitaarstarters.nl en jullie zijn hartelijk welkom in onze groep.

Wat krijg je van de gitaarstarters cursus?

Zodra jij aan de slag gaat met de gitaarstarters online cursus, krijg je direct toegang tot alle cursussen,wokshops. groepslessen en opnames van de groepslessen. Je kunt alles lessen vanaf je pc, laptop, tablet, telefoon en andere devices volgen waardoor je overal en wanneer je ook wilt volgen. Je mag de video’s zo vaak als je wilt terug zien, zodat je op je eigen tempo kunt gaan leren. Ook kun je video’s vertraagd af spelen om op een langzaam tempo precies te kunnen zien wat Arvid doet. Hierdoor heb je te maken met gedetailleerd leren. Iets wat niet altijd mogelijk is binnen een muziek cursus. Daarom zit er bij de gitaarstarters online cursussen en workshops meer dan alleen volgers. Het is een community die de passie met muziek wilt gaan delen met iedereen die dit doet.

gitaarcursus cursuskenner

Specificaties:

 • Alle Gitaarstarters online cursussen
 • Cursusboeken en gitaartabs van alle liedjes en oefeningen
 • Cursusplanner, liedjesplanners en oefenplannen
 • Detail video’s en onbeperkt terugkijken (ook vertraagd)
 • Online Groepslessen
 • Gitaarstarters Community
 • Voor beginners tot half gevorderden
Reviews Joshua Kaats

Kies een categorie:

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Reviews, ervaringen en klachten over diverse cursussen en cursusaanbieders.

Wat wil je?

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Never stop learning, because life never stops teaching.