Cursus wordt aangeboden door:

Madelon Vos is al jaren een grote pionier in de crypto wereld. Ze begon in 2013 met haar crypto avontuur en heeft door de jaren heen haarzelf ontwikkeld tot crypto expert. Ze is dag in, dag uit bezig met het maken van waardevolle content waarbij ze praat over de huidige cryptocurrencies, (macro) economie en analyseert ze de markt op technisch gebied. Met haar kennis legt ze complexe materie op een eenvoudige manier uit, waardoor jij als beginnend en/of gevorderd crypto belegger, meer en beter resultaat haalt.

Wat kun je verwachten? 

 • Volledige toegang tot al haar kennis
 • Je leert de crypto wereld van binnen en buiten kennen
 • Hoe je jouw eerste bitcoin of currency kunt krijgen
 • Hoe je jouw investering veilig kunt opslaan
 • Je leert de basis van technische Analyse
 • Je profiteert van kennis op expert niveau over crypto en trading
De Moneytalks Cursus van Madelon Vos (reviews + ervaringen)

Specificaties:

 • Grafieken lezen
 • Crypto kennis van begin tot eind
 • Leer inspelen op koersbewegingen
 • Toegang tot de community
 • Persoonlijke coaching
 • Je eerste 5 euro bitcoin gratis
Reviews Joshua Kaats

Crypto Academy leren met Madelon Vos

De crypto en trading academy van Madelon is een waardevol platform. Haar kennis, ervaring en netwerk zorgen ervoor dat jij alle informatie krijgt die je nodig hebt om te kunnen leren over hoe je kunt beleggen in de crypto wereld. De Crypto Academy is daarom een grote aanrader voor vele mensen die nog niet over genoeg kennis beschikken. Bovendien kun je binnen de cursus van de Crypto Academy meer dan genoeg gelijkgestemden tegenkomen waardoor je met meer dan 200.000 medestudenten elkaar kunt helpen. Zo groei jij als investeerder en kun je leuk sparren over bepaalde situaties zonder dat je last ervaart tijdens het beleggen. 

Om bij de Academy te kunnen komen is het natuurlijk handig als je lid bent van Madelon haar groep. Starten met Crypto, Bitcoin en andere beleggingen kunnen namelijk een zware opgave zijn. Het maakt niet uit wanneer je in aanraking met crypto bent gekomen. Soms kun je de boot niet missen en is het belangrijk dat je met de juiste kennis instapt. Uiteindelijk moet je wel instappen en is het goed om te weten hoe en waar je begint. Je voorkomt zoveel misstappen waardoor jouw progressie vele malen makkelijker gaat. Dat is de kracht van de Crypto Academy.

Crypto nieuws en trends

Crypto is een groot onderdeel van vele mensen hun levens geworden. De voordelen van de komst van de digitale munt is dan ook iets om niet te missen. Daarvoor moet je wel op de hoogte zijn van al het nieuws wat binnenkomt en wat voor nieuwe trends er ontstaan. Alleen op zo’n manier kun je inspelen op de markt, op de manier hoe je van Madelon hebt geleerd. Deze cursus staat compleet in het teken van jou leren hoe je de huidige markt moet gaan lezen en hoe je daarmee omgaat. De Crypto Academy is daarom veel meer dan alleen een platform. 

Door de nieuwsfeed van en must follow plugins van Madelon, blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent economie, investeren, Bitcoin, Crypto aandelen en Technische Analyse. Technische Analyse is een essentieel onderdeel om te leren aangezien je meer rust voor jezelf kunt creëren terwijl er allemaal veranderingen gaande zijn in de markt. Hierdoor kun je sneller en makkelijker kansen en gevaren inschatten, waardoor je niet in paniek raakt op het moment dat je een keer te maken krijgt met een dip. Daarom is al het crypto nieuws wat je van Madelon krijgt heel belangrijk.

De Crypto Academy voor investeerders

Deze cursus is perfect voor als je geïnteresseerd bent in de Bitcoin en Crypto Currencies. Als je een snelle, maar goede start wilt hebben voor je nieuwe beleggings avontuur, nieuwe manieren van geld verdienen wilt ontdekken en hoe TA en complexe situaties werken, dan is deze cursus je op het lijf geschreven. Wat je misschien nog niet wist, maar nu wel weet is dat Technische Analyse een methode is dat door professionele beleggers wordt gebruikt. Er zijn zoveel aspecten die worden belicht, waardoor het zonde zou zijn als je geen toegang hebt tot deze waardevolle kennis. 

Madelon gaat heel diep in de materie. Je leert alles over Crypto van A tot Z. Ben je op zoek naar een plek met gelijkgestemden, ben je bereid om keihard te leren, wil je weten hoe je jouw koersdoel kan berekenen? Alles wordt meegenomen tijdens de cursus. Ben jij een investeerder of wil jij een investeerder worden, dan is de Crypto Academy voor jou op het buik geschreven. Madelon biedt zoveel waarde dat je echt niet kunt mislopen. Dat is de onderscheidende waarde  van de Crypto Academy en van Madelon.

De training van Madelon Vos samengevat

De academy is uit veel onderdelen gebouwd. Madelon geeft jou de mogelijkheid om een totaalpakket aan kennis te nemen waarbij je alle handvatten krijgt om zo goed mogelijk in te stappen in de Crypto Wereld. Met meer dan 25.000 studenten in het afgelopen jaar heeft Madelon al vele mensen mogen helpen. De cursus die je gaat volgen heeft heel veel te bieden. Het mooie ervan is, is dat je op je eigen tempo kunt leren. NIks hoeft gehaast, zolang je maar volledige concentratie kunt bieden voor jezelf. De cursus bestaat uit:

 • 36 lessen
 • Informatie over Crypto en traden
 • Met meer dan 6 uur aan lesmateriaal
 • Een gretige community die elkaar helpt
 • De mogelijkheid om persoonlijk begeleid te worden
 • En nog veel meer!

In deze lessen kom je meer te weten over hoe je jouw eigen strategie kunt gaan uitzetten mits je alles in de basis weet over Crypto en traden. Madelon neemt je mee in haar enthousiasme in alles wat ze je leert. Met haar energie en waardevolle informatie heb je meer dan alleen een cursus aangeschaft. Je hebt een lifetime aan waarde voor jezelf gecreëerd waarmee je jouw investeringen kunt optimaliseren. Je kent de algemene waarde van crypto, dus waarom nog wachten?

De training van Madelon Vos samengevat

Bitcoin en Crypto Currencies

In dit onderdeel leer je alles over Bitcoin en Crypto Currencies. Je krijgt te maken met een goede introductie waarin je de basis leert over wat Bitcoin is, wat het doet en wat voor soorten cryptocurrencies er zijn. Vervolgens leer je wat voor manieren er zijn om bitcoin aan te schaffen, hoe je bij een broker of exchange kunt inkopen en wanneer je moet verkopen of juist een Bitcoin of Cryptomunt moet houden. Bovendien leer je hoe je jouw Bitcoin veilig moet bewaren zodat je er profijt aan blijft behouden. Heb je dat onder controle? Dan leer je meer over de blockchain en wat de werking van de blockchain is. . 

Je krijgt te merken met Mining en hoe dat werkt. Een optie wat voor jou wellicht handig is, mits je daar slim op inspeelt met je huidige situatie. Na alle waardevolle informatie is het goed om te weten hoe je ervoor zorgt dat je een constante stroom van inkomsten creëert uit Bitcoin en crypto currencies. En nadat je alle informatie hebt geabsorbeerd, is het aan jou om te bepalen of je ermee doorgaat of niet. Je krijgt aan het eind te maken met de vraag: Is het een goed idee om Bitcoin te kopen? Is dat voor jou nu een goed moment? wij weten het antwoord al, maar daar moet jij nog achter komen.

Leren handelen in crypto samen met Madelon Vos

Dit is een andere onderdeel waar aandacht aan wordt besteed door Madelon. Hier is er veel meer ingezoomd op het gebruik van de juiste tools, inspelen op koersbewegingen, de toolset van Madelon en het lezen van grafieken. Er zijn namelijk verschillende soorten grafieken, exchanges en candlesticks. Madelon neemt je er allemaal in mee, zodat je eigen basis gelijk goed staat en je weet hoe je moet instappen in deze wereld. Leren handelen in Cryptos is een skill dat Madelon je met alle plezier leert. 

Crypto zal de komende jaren alleen nog maar groter worden met de jaren. Nu bevinden we ons in een perfecte situatie waarin de transitie van crypto erg snel ontwikkeld wordt. Hier kunnen we goed op inspelen door de cursus van Madelon te volgen. Of je nu een beginner bent of niet, je krijgt te maken met kennis van hoog niveau, wat bijdraagt aan jouw nieuwe succes met het investeren van jouw geld in crypto en currencies. 

De omgeving voor jou

Je bent met wie je jezelf omringt. Een interessante en diepe gezegde waar meer dan alleen waarheid in zit. De komst van digitaal geld is zich razendsnel aan het ontwikkelen en is het van belang om ervoor te zorgen dat je de juiste omgeving voor jezelf creëert. Een inspirerende en motiverende omgeving zorgt ervoor dat je met veel energie jouw doelen kunt behalen. Door te kunnen connecten met een grote community, omring je jezelf met de juiste personen en heb jij de ultieme hack gevonden om te kunnen presteren.

Madelon heeft net als vele anderen het probleem gehad dat ze moeilijk in contact kon komen met gelijkgestemden. Als dat voor jou ook een probleem is, dan is de community van Madelon een erg fijne verwelkoming in je leven. Je hebt een fijne omgeving voor jezelf gevonden waar mensen elkaar helpen en waar mensen de ruimte krijgen om te sparren over van alles en nog wat. Precies de juiste omgeving voor mensen zoals jou. 

Starten met crypto

Nu je weet wat de cursus voor jou kan betekenen is het zaak dat je in actie komt. Kijk naar de verschillende mogelijkheden binnen de cursus en laat je begeleiden door Madelon. Madelon is de powervrouw die iedereen in zijn of haar leven nodig heeft om verder te kunnen groeien op persoonlijk en financieel vlak. De Crypto en trading Academy is daarom een grote aanrader voor iedereen die een interesse heeft in het opbouwen van een digitale portemonnee waarbij je grote successen kunt gaan behalen.

Starten met Crypto samen met Madelon Vos

Kies een categorie:

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Reviews, ervaringen en klachten over diverse cursussen en cursusaanbieders.

Wat wil je?

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Never stop learning, because life never stops teaching.