Cursus wordt aangeboden door:

Dropship Academy logo
Starten met cursus van Joshua Kaats

Joshua Kaats is waar je direct aan denkt als je het woord dropshippen hoort. Joshua kaats heeft vanaf 2017 meerdere online miljoenen bedrijven weten op te zetten. Nadat hij genoeg kennis heeft weten op te doen door in de praktijk veel bezig te zijn met zijn eigen bedrijven, is er een passie aangewakkerd om andere mensen te helpen met het opbouwen van hun dropship goudmijn. Met inmiddels meer dan 3.500 succesvolle studenten heeft Joshua al ontzettend veel levens weten te veranderen. Nu heb jij de kans om het traject van Joshua te volgen. Met exclusieve informatie, blueprints en toegang tot zijn volledige team.

Wat kun je verwachten? 

 • Hoe je overal in de wereld geld kunt verdienen. en de wereld kunt rondreizen
 • Hoe je een webshop kunt runnen zonder voorraad aan te houden
 • Hoe je de juiste leveranciers vindt voor jouw producten
 • Hoe je een winstgevende niche vindt
 • Welke winnende producten je het beste kunt verkopen op je webshop
 • Hoe je jouw winstgevende dropshipping business kunt automatiseren zodat je minder dan 60 minuten per dag hoeft te werken
 • Hoe je een webshop opzet zonder enige kennis of ervaring
Dropship Academy pakket starten

Specificaties:

 • A-Z Videocursus (voor beginners én gevorderde)
 • Dropship Academy Community
 • Wekelijkse Coaching & Trainingen
 • Toegang tot mijn Nederlandse dropship leverancier
 • Duizenden euro’s aan aanvullende cursussen
 • Toegang tot exclusieve meetings
Reviews Joshua Kaats
Starten met Dropship Academy

Dropship Academy 5.0 beginnen

Beginnen met dropshippen is het begin van jouw nieuwe avontuur met als einddoel om een goedlopende webshop te hebben. De Dropship Academy 5.0 zorgt ervoor dat je wordt meegenomen in de kennis van Joshua en andere ondernemers die ervoor willen zorgen om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. In 2022 is er namelijk veel veranderd voor dropshippers in Nederland en België. Je hebt te maken met nieuwe regels, nieuwe updates en nieuwe strategieën. Dat zijn onderdelen waar je niet altijd grip op hebt of alles van weet. Daarom is het goed om de Dropship Academy 5.0 aan te schaffen. Wat krijg je er allemaal bij?

 • A-Z Videocursus (voor beginners én gevorderde)
 • Dropship Academy Community
 • Wekelijkse Coaching & Trainingen
 • Toegang tot mijn Nederlandse dropship leverancier
 • Duizenden euro’s aan aanvullende cursussen:
 • Product Research Secrets (t.w.v. €500)
 • Bouw Je Winstgevende Webshop (t.w.v. €500)
 • TikTok Ads Blueprint (t.w.v. €1.000)
 • E-Mail Marketing Blueprint (t.w.v. €500)
 • Facebook Ads Blueprint + €10K Case Study (t.w.v. €1.500)
 • Global Dropshipping Blueprint + €250K Case Study (t.w.v. €1.500)
 • Klantenservice -en Klantgeluk Blueprint (t.w.v. €1.000)
 • Pinterest Ads Blueprint (t.w.v. €1.000)

Door te beginnen met dropshippen open je de deuren om jezelf als online ondernemer te ontwikkelen, omdat je met meerdere factoren rekening moet houden, wat ervoor gaat zorgen dat je in een veel kortere tijd veel meer kennis weet te vergaren. De Academy 5.0 ondersteund jouw op de momenten dat je vastloopt en voorziet jou van waardevolle kennis om jouw avontuur te kunnen beginnen. Als jij klaar bent voor het volgende niveau en je droom naar financiële vrijheid wilt waarmaken, dan is de Dropship Academy 5.0 voor jou!

Dropshipping Nederland 

Dropshipping in Nederland is een goed begin om de basis van jouw avontuur te gaan vormgeven. Er zijn genoeg mensen begonnen die de potentie zien in het dropshippen. Aan jou de kans om jezelf te ontplooien tot één van de 3.500 topstudenten die door de Dropship Academy 5.0 hun weg naar financiële vrijheid hebben gevonden. 

Dropshipping in Nederland is nog lang niet uitgestorven, sterker nog, er zijn juist vele dropship toppers nodig in de Nederlandse economie. Dit is jouw uitgelezen moment om onder begeleiding van een topondernemer zoals Joshua Kaats, jouw droom werkelijkheid te maken. De cursus brengt geeft je niet alleen een blueprint, maar ook de kennis over online marketing in zijn geheel. HIerdoor leer je ook wat het betekent om je te verdiepen in je ideale klant, zodat je een betere conversie kan scoren.

Snel leren dropshippen van Joshua Kaats

Snel leren dropshippen kan mogelijk zijn doordat er veel interactieve video’s en documenten voor je beschikbaar zijn. Maar alle informatie dat wordt gegeven is wel belangrijk om goed door te nemen. Hoe snel jij succes bereikt hangt ervan af hoe snel jij de stof begrijpt en hoe goed en consistent jij blijft bouwen aan je eigen ideale business.

Als je de discipline hebt om te blijven werken aan je business, ook als je al succes hebt, dan kun je grote successen gaan behalen, net zoals Joshua, en 3.500 andere succes studenten. Doordat je meer te weten komt over hoe je sales kunt behalen, zonder goed gevonden te worden op Google, meer leert over het gebruikersgedrag van je bezoekers en nog vele andere interessante weetjes, kan jij jouw webshop zo inrichten dat je successen gaat behalen.

Korting op Dropship Academy

Dropship Academy 5.0 Joshua Kaats

De dropship Academy 5.0 is de meest accurate, nieuwe en gebruiksvriendelijke versie van de Dropship Academy. Het is een upgrade van de voorgaande versies. De ontwikkeling van de Online Marketingwereld gaan zo snel, dat je soms niet altijd op de hoogte blijft van de nieuwste trends en/of regels. In de Dropship Academy 5.0 krijg je toegang tot Joshua zijn persoonlijke blueprint die hij inzet op zijn business om succesvol op te schalen. Je ontdekt exact dezelfde strategieën zodat je in 4 weken tijd jouw online business kunt opzetten. Met deze cursus krijg je toegang tot 300+ video’s met daarin bijbehorende PDF’s, templates en cheatsheets die je 1-op-1 kunt kopiëren zodat je in een korte tijd je eerste online verkopen kunt maken. Je leert zo onwijs veel in de Dropship Academy 5.0 dat je:

 • Leert hoe je meer bezoekers naar je webshop krijgt zonder hoog te scoren in Google
 • Hoe je verkopende productpagina’s maakt zodat je bezoekers omtovert in klanten
 • Hoe je kunt dropshoppen zonder AliExpress te gebruiken. Je hebt namelijk beschikking over Joshua Kaats zijn leverancier
 • Hoe je affiliate marketing kan toepassen
 • Hoe je advertenties omtovert tot persoonlijke geldmachine 
 • En nog veel meer!

In deze lessen kom je meer te weten over hoe je jouw producten en niche kunt onderzoeken. Ook leer je alle ins en outs over Online Marketing, hoe je een onweerstaanbaar aanbod creëert, hoe je een winstgevende webshop maakt en onderhoud, hoe je systemen en automatisering kunt toepassen op je webshop en toegang tot groepscoachings van het team. Je komt terecht in de nummer 1 dropship community van zowel Nederland als België. 

Nummer 1 drop shipping community van Nederland en België

Het moment dat je in de Dropship Academy 5.0 bent toegelaten krijg je toegang tot de Dropship Academy family. Het is de #1 community voor Dropshippers uit Nederland en België. In deze community vind je meer dan duizenden serieuze ondernemers. Er is een gezonde mix aan starters tot mensen die wel tot 1.000.000 euro per maand omzetten met hun dropshipping business. Het fijne hieraan is dat je in een omgeving komt met like-minded people en waar je de ruimte hebt om met elkaar te connecten en waar je al je vragen kunt stellen. Iedereen in de community is er om elkaar naar het volgende niveau te tillen.  

Als je in de community bent begonnen met je eigen online business, dan zijn er dingen waar je tegen aan gaat lopen. Je kunt denken aan situaties waar je eigen advertenties wat minder gaan, leveranciers moeilijk dunne doen en de sales kunnen gaan dalen. Dat zijn allemaal onderdelen waar je met de Dropship Academy 5.0 niet alleen voor staat. Je hebt twee keer per week een call waarin het team van de Academy met je meekijkt om te zien of jouw business goed gemanaged wordt. Uiteindelijk heb je 104 coaching sessies. Het is aan jou om te beslissen of je daarbij aanwezig wilt zijn of niet.

Dropshippen 2022

Dropshippen in 2022 biedt nog vele kansen voor vele online ondernemers. Door begeleid te worden door Joshua Kaats en zijn team, is het van belang om met consistentie en discipline door te gaan met het bouwen van jouw online e-commerce webshop. Elk jaar zijn er wel nieuwe veranderingen, maar dat is goed aangezien het team je altijd netjes up to date houdt over de nieuwste regulaties, wetten en nieuwe manieren van handel.

Dropshippen in 2022 is nog steeds booming business, mits je de kennis die wordt gegeven op de Dropshop Academy goed absorbeert. Neem de tijd om alles te leren, ga aan de slag en wordt net als alle succesvolle studenten, een goed presterende e-commerce ondernemer. Alle middelen die je nodig hebt om te slagen zijn binnen één klik van je verwijderd. 

Starten met korting aan de cursus van Joshua Kaats

Dropshippen voor beginners

Of je nou een beginner bent of meer ervaren, de Dropship Academy 5.0 is een hele goede leerplek om je eigen kennis naar een nieuw niveau te tillen. Doordat je toegang krijgt tot één van de meest exclusieve communities van Nederland, ontwikkel je jezelf vele malen sneller dan wanneer je alle kennis nog zou moeten opzoeken.

Het fijne van de Dropship Academy is dat je nergens kennis van hoeft te hebben, aangezien de gehele cursus is opgebouwd met informatie dat je meeneemt van A tot Z, ben je binnen no time uitgegroeid tot een dropship expert die zijn kennis kan omzetten in vele successen. Kortom, als beginner of ervaren dropshipper kun je vrijwel direct mee met de leerstof. 

Dropship Academy 5.0 online cursus

Zodra jij de cursus hebt aangeschaft kom je vrijwel alles te weten over de wondere wereld van e-commerce. De Dropship Academy 5.0 is in eerste instantie 5 versies geleden begonnen. Dat was in 2017. Destijds waren ze de allereerste cursus van Nederland. Vanaf dat moment hebben zij duizenden mensen mogen helpen bij het opzetten van hun dropshipping business. Mede door de ontwikkelingen die de Academy heeft doorgemaakt weten zij precies welke strategieën succesvol zijn en waar je het snelst resultaat mee boekt. De content is in 2022 volledig vernieuwd op basis van alle nieuwe inzichten, strategieën en ontwikkelingen. Binnen de Academy ben je up-to-date over de content van Nederland.

Stap voor stap leer je alles over hoe dropshippen werkt, hoe je strategieën kunt inzetten en wat jij moet doen om ervoor te zorgen dat jij een winstgevende webshop aan het bouwen bent. Verwacht dus niet dat je morgen al een miljoenen bedrijf hebt opgezet, maar weet dat je op korte en lange termijn stenen aan het leggen bent die de fundering zullen zijn voor jouw succes. Wil jij alvast die stenen leggen? Lijkt het je wat om stapsgewijs jezelf naar de top te brengen? Zorg er dan voor dat je een investering in jezelf doet waarbij je binnen de kortste keren de investering weer heb terugverdiend. Jouw dromen kunnen realiteit worden. Het team en de cursus staat voor je klaar. Waar wacht jij nog op?

hoogste korting op de cursus van Joshua Kaats
Start cursus van Joshua Kaats

Kies een categorie:

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Reviews, ervaringen en klachten over diverse cursussen en cursusaanbieders.

Wat wil je?

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Never stop learning, because life never stops teaching.