Over blijvend zelfvertrouwen cursus

Maak jij je druk over wat andere mensen van je denken? Heb je genoeg van je eigen zelfkritiek en perfectionisme? Ben je het beu dat faalangst je tegenhoudt te doen wat je echt wilt? Het is bijna onmogelijk te genieten van je leven als je geen zelfvertrouwen hebt! Hoe zou het zijn om ècht in jezelf te geloven? Om een Blijvend Zelfvertrouwen te hebben dat je nooit in de steek laat? Om niet meer bang te zijn voor de mening van andere mensen – maar gewoon te doen wat jij wilt?

Hoe zou het voelen om niet meer zenuwachtig te zijn, maar rustig, kalm en vol vertrouwen in jezelf? Je zelfvertrouwen heeft een enorme invloed op elk gebied in je leven: je geluk, je relaties, je carrière en je gezondheid. Zelfvertrouwen is de basis van een gelukkig leven! Waarom voel je nog geen zelfvertrouwen? Je voelt je onzeker omdat je jarenlang gewoonten hebt herhaald die je zelfvertrouwen ondermijnen: 

Maak je je zorgen over wat anderen van je denken? Maak je je zelfrespect afhankelijk van je uiterlijk, je spullen of je prestaties? Misschien heb je diep van binnen het gevoel gewoon niet goed genoeg te zijn… 

Hoe krijg je nu wèl zelfvertrouwen?

Het geheim van Blijvend Zelfvertrouwen zit hem in volledige zelfacceptatie. Je hoeft niet ontzettend assertief te worden of iedereen te vertellen hoe geweldig je bent. Er is immers niets om bang voor te zijn. Je bent helemaal prima, precies zoals je bent! Deze online training gaat je helpen je zelfvertrouwen voor altijd te vergroten. Deze online cursus geeft je het beste stappenplan om zelfvertrouwen te vergroten. Het hoeft geen jaren te duren om je zelfvertrouwen te ontwikkelen. Het wordt stap voor stap begeleid. En dat is wat je nodig hebt.

Inhoud blijvend zelfvertrouwen cursus

Het moment dat je ervoor kiest om in zee te gaan met de online training, ontvang je twaalf weken lang elke week les over het vergroten van je zelfvertrouwen. Elke les heeft praktische oefeningen en vragen zodat je direct het resultaat merkt. Ook krijg je 3 extra Ebooks die stimuleren op het gebied van zelfacceptatie en zelfvertrouwen. De lessen blijven voor altijd in je eigen bezit, je kunt de cursus op je eigen tempo volgen en daardoor dus met meer zelfvertrouwen door het leven gaan.

Je voelt je sterk en blijft geloven in je eigen kunnen. Je weet dat je op jezelf kunt vertrouwen en dat je 100% de moeite waard bent! Doordat je jezelf meer respecteert kun je makkelijker en duidelijker grenzen aangeven. Je leert je eigen weg te gaan en te luisteren naar je eigen gevoel. Je stopt met het hebben van zelfkritiek en kan luisteren naar het stemmetje in je hoofd dat zegt dat je beter moet worden, of meer moet doen. Zelfkritiek wordt zo omgezet in zelfwaardering.

Reviews blijvend zelfvertrouwen

Hendrik:

Het bedrag dubbel en dwars waard!

“Bedankt voor alle duidelijke eyeopeners die ik van je krijg. De cursus zelfvertrouwen is het bedrag dubbel en dwars waard! Het heeft me vanaf de eerste e-mail al geholpen.

Ik sta voor m’n gevoel steviger in m’n schoenen en hecht minder waarde aan wat anderen van mij denken. Het werkt!”

Martine:

Heeft mijn leven echt veranderd

“Ik heb echt heel veel aan de cursus zelfvertrouwen gehad, het heeft mijn leven echt veranderd. Ik voel me veel zekerder bij de dingen die ik doe en ik durf ook meer dingen te doen.

Het is leuk om te zien hoe mensen reageren als je een zelfverzekerde houding hebt en dat ook uitstraalt. De inhoud van de cursus is goed beschreven en deze cursus is dan ook echt aan iedereen aan te raden. Bedankt Frank.”

Roos:

Deze cursus zelfvertrouwen heeft mijn ogen geopend

“Beste Frank, ik raad iedereen deze cursus aan. Het geld is het zeker waard. Je kan de cursus doen in je eigen tempo en gewoon thuis. Je werkt aan jezelf, met jezelf.

Het heeft mij zekerder gemaakt en daarmee zit ik veel lekkerder in mijn vel. 

Jij hebt mijn ogen geopend met je stellingen en vragen. Ik ben blij dat ik er mee begonnen ben. Het heeft zeker effect, ik voel mij weer beter en sterker. Mensen veel succes met de cursus!”

Simon:

Dit werkt echt bevrijdend

Hoi Frank, wat me opviel toen ik met de cursus begon dat ik veel rustiger werd. Doordat ik mezelf toestemming gaf om onzeker te zijn, voelde ik me eigenlijk veel zekerder! 

Ik voel me veel vrijer om mijn mening te zeggen en ik weet dat ik niet perfect hoef te zijn.

Deze oké-energie werkt echt bevrijdend. Ik heb de knop omgedraaid en zie het leven nu als een kans – heerlijk. En dat allemaal in 5 weken, dan hoef ik je niet vertellen wat ik van de cursus vind!”

Wat ga je leren?

In 3 stappen ga je leren hoe je jouw onzekerheid kunt veranderen in een gezond zelfvertrouwen en zelfrespect. Zo ga je in het 1e deel je eigen zelfvertrouwen analyseren. In dit gedeelte ontdek je wat zelfvertrouwen precies is en waarom het de basis is van een gelukkig leven. In het tweede gedeelte ontdek je jouw eigen zelfvertrouwen. Bekijk hoe je gebrek aan zelfvertrouwen is ontstaan en trek je betere en nieuwe conclusies. Vervolgens ga je in het 3e deel je eigen zelfvertrouwen blijven ontwikkelen. Nu weet je wat zelfvertrouwen is en hoe een gebrek eraan ontstaat. Je gaat werken aan het creëren van een gezond, sterk en blijvend zelfvertrouwen waarmee je flink kunt gaan stralen in het leven.

Wie is de coach?

Frank is een professionele coach en trainer, met diploma’s in Life-Coaching, Positieve Psychologie en heel  veel ervaring. Hij is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Hij maakt gebruik van zijn jarenlange ervaring (25+) op het gebied van training, psychologie, management, communicatieve vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Frank is expert in snelle en blijvende persoonlijke groei. In zijn dagelijkse praktijk begeleidt hij zijn cliënten en cursisten in het vergroten van hun zelfvertrouwen en zelfwaardering.

Specificaties:

 • Blijvend Zelfvertrouwen
 • Stoppen met zelfkritiek
Reviews Joshua Kaats

Kies een categorie:

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Reviews, ervaringen en klachten over diverse cursussen en cursusaanbieders.

Wat wil je?

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Never stop learning, because life never stops teaching.