Over Ma’s 7-daagse Smoothie Detox Programma

Feit: Veel mensen hebben moeite met afvallen.Dit komt doordat toxische stoffen opgeslagen worden in onze vetcellen.Hierdoor heeft ons lichaam moeite om deze vetcellen te verbranden. Het is dus essentieel om je lichaam van tijd tot tijd te ontgiften. Dit kun je doen met behulp van het 7 Daagse Smoothie Detox Plan. In slechts 7 korte dagen…Ervaar je meer energie.Verlies je tot 2 kg (buik)vet.Ga je de ‘verzuring’ van je lichaam tegen. Je huid gaat er veel jonger uitzien en dat is een mooie bonus als je het ons vraagt.

Detoxen is namelijk een goede manier om het lichaam te laten ontgiften. Onze voeding is zo nu en dan ook niet goed voor het lichaam. Met name als je te veel en te vaak ongezond eet. Daarom is het goed om te kijken hoe je jouw eigen lichaam kunt ontgiften, waardoor alles wat betreft je gezondheid en huid erop vooruit gaat. Je kunt met dit plan in 7 dagen ervoor zorgen dat je meer energie ervaart, tot wel 2kg buikvet kunt verliezen en de verzuring van het lichaam tegen kan gaan. Ons lichaam is nou eenmaal regelmatig vol van vetcellen en dat is soms lastig om te verbranden. Met dit programma, leer je meer over de voordelen van het programma waardoor je aan de slag kan met het behalen en nastreven van je eigen doelen.

Waarom het detox programma belangrijk is

Wanneer je wat ouder wordt verzuurd het lichaam extra snel. Dit zorgt voor problemen zoals emotionele instabiliteit. Je kan daardoor niet afvallen. Je hebt vaker last van lichamelijke klachten en zelfs ziektes. Dat is natuurlijk niet goed voor het lichaam en kan dus ook op lange termijn fataal zijn. Als je ervoor kiest om 7 dagen lang geen gluten te eten of andere dierlijke producten, dan heeft het lichaam de rust om alle toxische stoffen kwijt te raken.

Ook is het detoxen een goede boost voor het afslanken. Er gaan maximaal 20-30 gram koolhydraten per dag ingesteld worden. Hierdoor gaat het lichaam automatisch aan de slag met het verbranden van vetcellen. Het is een ideaal middel om het afvallen te boosten. Dit plan bevat dag menu’s voor 7 dagen. Één van de grootste voordelen van het detoxen is dat het heel goed is voor de huid. Dit komt doordat toxische stoffen uit lichaam verdwijnen. Door gebruik te maken van smoothies en soepen, kun je veel tijd besparen. Door elke dag 1 grote smoothie die je kan verdelen over verschillende eetmomenten.

Voordelen detox programma

Het spijsverteringsstelsel levert normaliter veel energie om de voeding voldoende te kunnen verteren. Met een detox kuur waarbij groentesappen centraal staan. Dit heeft een positieve werking op de spijsvertering. Het spijsverteringsstelsel hoeft dusdanig weinig energie te leveren waardoor de gifstoffen makkelijk en sneller afgevoerd kunnen worden. Detoxen zorgt er dus tot in de kern voor dat het complete lichaam geen energie meer hoeft te geven aan andere randzaken, behalve dat het zich volledig kan storten op het verwijderen van gifstoffen en het verbeteren van de kwaliteit van het lichaam. Dat is een groot voordeel van het volgen van het detox programma.

Doordat het immuunsysteem ondersteund wordt met essentieel voedingstoffen die afkomstig zijn van verse en onbewerkte voedingsmiddelen, zorg je ervoor dat jouw lichaam een onwijs sterke boost krijgt. Als je gebruik maakt van verse sappen die ieder ruim 250 gram groente en fruit in het sapje persen, kun je het direct opdrinken zonder een te lange bereidingstijd te hebben. Op het moment dat je een sapkuur begint is het aan jou om te kiezen welke smaken je wilt hebben. Dus als je gebruik maakt van slowjuice sapjes of een soortgelijk iets, dan kun je daar flink je voordeel uit halen. Dat is het mooie van een ruim detox programma.

Wanneer is een detox kuur voor jou?

Het moment dat je structureel ongezond eet en drinkt, is het eigenlijk al zaak dat je begint na te denken over het volgen van een detox kuur. Het lichaam krijgt nou eenmaal een hoop afval en gifstoffen die zich op den duur niet meer goed afvoeren. Dat is natuurlijk niet goed want daardoor kan het lichaam belast raken met verschillende toxische stoffen. Het belangrijkste is dat je goed gebruik maakt van een professioneel programma dat door experts in elkaar is gezet. Een detox kuur is daarom voor iedereen een keer aan te raden ondanks dat je niet een slecht dieet hebt. En, heb je die wel, dan is het zaak dat je dit detox programma zo snel mogelijk doet! Het kost je maar 7 dagen. Dat heb je toch wel over voor je eigen lichaam?

Reviews detox programma

Bert Schoonderbeek:

6 dagen M A de detox gedaan en inmiddels 3 kilo afgevallen. Maar belangrijker, van ruim 90 EH insuline per dag naar 0! Dit is de manier om m’n levensstijl op de schop te nemen.”

Tineke van Buul

“Vrijdag begonnen met 7 daagse detoxplan, zijn makkelijke recepten en ingrediënten ook goed verkrijgbaar. 3e dag was wel even moeilijk, maar ben daar nu wel echt overheen. Er zijn lekkere afwisselende recepten.”

Daphne Marielle:

“Net begonnen, 3 dagen geleden, maaltijd vullen echt goed, soms teveel zelfs. Recepten zijn lekker en snel te maken. Tot nu toe tevreden.”

Prof. Dr. Jan Keppel Hesselink:

Eindelijk een boek dat gezondheid en lekker eten op een leuke manier combineert. Een totale aanrader! Leefstijlgeneeskunde krijgt steeds meer aandacht en het boek van Niels is het beste voorbeeld dat ik in tijden heb gezien.”

Specificaties:

 • Werk aan je weerstand
 • Geef afvallen een boost
 • Ervaar fitheid & energie
 • Gezonder haar en stralende huid
Reviews Joshua Kaats

Kies een categorie:

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Reviews, ervaringen en klachten over diverse cursussen en cursusaanbieders.

Wat wil je?

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Never stop learning, because life never stops teaching.