newborn module

Over Numsy Newborn Module

De Newborn Module – samengesteld door pedagogen & slaapspecialisten Lisanne & Josanne uit de Numsy Plus Community

In deze Newborn module van 23 praktische videotrainingen leer je alles over newborns voor 0-5 maanden én ontvang je bonus modules over verschillende interessante onderwerpen! We behandelen belangrijke zaken zoals hechting met je baby, fles- en borstvoeding, wat een veilige slaapomgeving is, inbakeren, troostmethodes, white noise en meer! Het is namelijk onwijs lastig om als pasgeboren ouder aan het roer te staan van alles wat je kind nodig heeft.

Door het volgen van deze Newborn module zorg je ervoor dat je veel meer overzicht kunt bewaken, meer begrijpt over de groei van je kind en dus ook makkelijker kan omgaan met je eigen emoties, maar ook met die van je kind. Met extra ondersteuning van de slaapcoaches en pedagogen heb je genoeg nieuwe kennis om aan de slag te gaan met je eigen kind en kun je naar een betere opvoeding streven. Alle onderdelen voor het ouderschap zorgt ervoor dat jij optimaal kunt omgaan met je eigen kind, maar ook meer leert over de rol als ouder. De Newborn module is dan ook een ware aanvulling op je zijn.

Met dit all-in pakket ben jij direct goed voorbereid voor jouw kleintje en slaapt je kindje goed door.

De Numsy newborn module

De Numsy newborn module is een module waarin je ontzettend veel leert. Je krijgt veel meer overzicht, leert meer over gedragsvormen wat er uiteindelijk voor zorgt dat je veel meer begrip krijgt over het één en ander van jezelf en je kind(eren). Met deze cursus verbreed je jouw eigen kennis door gecertificeerde slaapspecialisten & pedagogen. Je krijgt meer grip en structuur op je eigen situatie als ouder en dat zorgt ervoor dat je meer kalmte krijgt. Dat is het mooie van de Numsy Newborn module. Doordat je de cursus aanschaft, kun je met de mobiele app aan de slag. Je kunt nieuwe doelen gaan stoelen met je partner & kind, om zo te tracken of er progressie is.

Met deze cursus bespaar je een hoop tijd. Je kunt ervan uitgaan dat het onnodig bekijken van YouTube video’s verleden tijd is. Met de Numsy Newborn module heb je een methodiek dat werkt. Waar je erachter komt waar jouw eigen valkuilen liggen als ouders zijnde en waarom je Newborn het je soms lastig maakt. Alle trainingen die in deze cursus naar voren komen is dan ook essentieel. De training zijn duidelijk en leidend voor de ouders met newborns. Er is namelijk een praktische hands-on uitleg! Oftewel: Het complete all-in pakket voor jou! Bouw een sterk slaapritme door middel van de 23 praktische videos die je tot in de kern uitleggen hoe je voor jezelf en je kind(jas) een sterk slaapritme kunt bouwen.

newborn module

Numsy newborn module reviews

Jess:

Los van de modules was ik vooral verbaasd over de Numsy community! Ik kon echt al mijn vragen stellen aan Josanne en Lisanne waardoor ik de tips uit de trainingen kon toepassen. Jamie slaapt nu heel goed door! Even kijken hoelang we dit volhouden maar voor nu super happy!

Sam:

Na de geboorte van mijn zoontje kwam er zoveel informatie op me af. Door de newborn module heb ik meer overzicht gekregen, ben ik meer zelfverzekerd en weet ik nu wat me te wachten staat over de komende maanden. Ik zou het elke ouder die een kleintje heeft aanraden om ermee aan te slag te gaan!

Numsy Newborn module voor jouw kind

Als ouder is het altijd lastig om het slaapritme van jouw kind op orde krijgen. Het grootste probleem wat vaak voorkomt is dat de meeste newborns moeite hebben om te slapen of sterker nog, het doorslapen is een groot probleem! Dat kan verschillende redenen hebben en dat is een challenge die je moet overwinnen. Zorg dat je weet wat het gedrag achter je kind is en weet hoe je daar mee moet omgaan. Josanne & Lisanne leggen jou dat duidelijk uit. Je leert welke aanpakken er zijn om ervoor te zorgen dat jouw eigen kind wel kan doorslapen. Tevens bespaar je jezelf een berg aan research tijd waardoor je veel sneller tot de kern kan komen.

Geen overload aan informatie meer. Er zijn namelijk talloze artikelen en babygoeroes die elkaar tegenspreken waardoor je niet meer weet wat je moet geloven en wat werkt. Op het moment dat je het ene probleem hebt opgelost verschijnt er een andere en dat heeft er allemaal mee te maken dat bepaalde situaties elkaar tegen werken omdat je bepaalde informatie hebt gebruikt die niet compleet correct zijn. Dat is dan verleden tijd met de Numsy Newborn methode waardoor je compleet zelf de keus hebt om een methode te kiezen waarvan jij denkt die het best werkt op jouw eigen kind.

newborn module

Bekijk alle events en training wanneer jij wilt

Op het moment dat je deze all in one methode hebt gevonden, is het mooie ervan dat je toegang krijgt tot de community en de E-learning in de mobiele app van Numsy! Hier kun je de laatste updates volgen waardoor je jouw eigen kennis kunt verbreden. Je kunt binnen deze actieve community ervoor zorgen dat je met andere ouders doorgroeit naar het volgende niveau binnen het ouderschap.

Dat maakt het makkelijker voor jou en voor je partner om het één en ander sneller te begrijpen of juist anderen te behouden voor de fouten die je hebt gemaakt. Zo weet je dat je er niet alleen voor staat waardoor je met alle events compleet doorgroeit en uiteindelijk je eigen controle als ouder steeds beter onder de knie krijgt, waardoor je binnen de community steeds waardevoller kan zijn. Je hebt de vrijheid om binnen de app te zien waar en wanneer je iets kan volgen. Dat maakt het interessanter waardoor je altijd kan blijven leren en kan blijven groeien.

newborn module

Specificaties:

 • Behoud altijd het overzicht in de ontwikkeling van je kindje
 • 23 praktische videos vanuit verschillende methoden
 • Samengesteld door gecertificeerde kinder slaapspecialisten
 • Extra ondersteuning door onze slaapcoaches & pedagogen
 • Toegang tot exclusieve online Numsy Plus Community en mobiele AP
Reviews Joshua Kaats
newborn module

Kies een categorie:

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Reviews, ervaringen en klachten over diverse cursussen en cursusaanbieders.

Wat wil je?

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Never stop learning, because life never stops teaching.