Numsy plus cursus

Over Numsy Plus (Cursus + Community)

Numsy Plus is hét warme bad voor ouders die meer over slaap willen weten voor hun kindje! Het is een e-learning platform waarbij ouders naast het kunnen volgen van de complete cursus, ook meteen in een hechte community komen waar ze allerlei vragen kunnen stellen aan gecertificeerde slaapcoaches en/of andere leden. Hiermee bereiken alle betrokkenen een positieve relatie met slaap. In de cursus vind je een mooie balans tussen theorie en praktische toepassingen aan de hand van 75+ praktische video’s. Hierin leer jij als ouder de fijne kneepjes van alle aspecten van slaap voor jouw kleine. De Numsy Plus cursus maakt zelfstandig leren slapen leuk en begrijpbaar!

In onze community kun je vragen stellen aan onze slaapcoaches en andere leden, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten Zo krijg je directe feedback van ons team en anderen die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent of tegenaan loopt. Het is een ware verademing om mede ouders te leren kennen die jou kunnen helpen bij bepaalde situaties omdat ze die zelf al hadden ervaren. Dat is het mooie van de Numsy plus cursus. Bovendien heb je meer dan 75 video’s om naar te kijken waar je keer op keer wat nieuws leert.

Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het creëren van vriendschappen. Binnen het platform vind je ook leuke praatgroepen voor Numsy members die zich in verschillende levensfasen bevinden. 

De Numsy plus module

Als ouder wil je niks anders dan dat je kind gezond en goed eet, lekker slaapt, niet huilt en gewoon hartstikke goed groeit. Maar in de praktijk is dat eigenlijk compleet anders. Het zou hartstikke heerlijk zijn als ieder kind dat geboren wordt meteen zindelijk is, geen driftbuien heeft en zich als een voorbeeld gedraagt. Hoe graag je dat ook zou willen, niet ieder kind past in dit plaatje en zal zich er ook zeker niet in gedragen. Het fijne om te weten is dat je niet de enige bent en daardoor gewoon meer kunt groeien in het ouderschap.

Het probleem wat je tegenwoordig wel hebt is dat het internet gewoon teveel bronnen vrije heeft staan. Het keerpunt is dat niet alle bronnen betrouwbaar zijn. Er zijn verschillende coaches die zich op het internet verkopen als een betrouwbare bron. Met alle irrelevante informatie die wordt verspreid, wordt het voor jou als ouder alleen maar moeilijker om de juiste methode te vinden. Hierdoor kun je het vertrouwen in experts kwijtraken, en dat is niet wat je moet willen. Want als experts het niet voor je kunnen oplossen, wie dan wel? De Numsy plus module!

Numsy plus cursus

Reviews Numsy Plus module

Roos:

Sinds kort ben ik ook lid van Numsy+ en ik moet zeggen dat ik het echt super fijn vind.

Ik had heel veel aan de tips uit de blogs en van de slaapcoaches. Ik vind het ook heerlijk om in contact te komen met andere ouders. Niet alleen om van hen tips te krijgen, maar ook om lief en leed te delen.

We zitten toch vaak in hetzelfde schuitje, dan kun je elkaar toch net zo goed helpen?”

Wendy:

Vanaf het eerste moment voelde ik me thuis in Numsy+! Iedereen deelt zijn of haar uitdagingen en je kan gewoon lekker jezelf zijn. Echt een aanrader!

Jeroen van B:

Als alleenstaande vader kan het best lastig zijn om een kind met slaapproblemen groot te brengen. Er is veel online te lezen waardoor het voor mij lastig zoeken was. De cursus heeft mijn ogen geopend! Zoveel handige tips en weetjes. Ik kan ook al mijn vragen aan de slaapcoaches in de community stellen. Chapeau!

Wat krijg je bij de Numsy Plus module

In de Numsy plus module en community leer je alles op het gebied van slaap, ontwikkeling en voeding voor je eigen kind. Deze module is voor kinderen voor 0 tot 10 jaar. De Academy bevat talloze weetjes, kennisbronnen en video’s waarmee jij het gedrag van je eigen kind(eren) beter kan analyseren. De video’s zijn samen gesteld door een aantal gecertificeerde top slaapcoaches & pedagogen die al jaren ervaring in hun vakgebied hebben. Hierdoor kun jij leren van de besten en aan de slag gaan met daadwerkelijke methodieken die werken. Je krijgt te maken met troostmethodes, wakkertijden, onafhankelijk, zelfstandig slapen, dutjes en slaapregressies.

Het is van belang hoe je een ontroostbaar kind comfort kan geven. Door de beste succesvolle, rustige en effectieve troostmethodes te leren weet je gewoon wat je kunt doen. Kinderen hebben regelmaat nodig. Ook is het als beginnend ouder belangrijk om te weten welke wakkertijden het best passen bij iedere leeftijd. Soms heb je alleen een overzicht nodig om te weten hoe je het best kunt werken. Je kind is natuurljk afhankelijk van jou, maar het is ook van belang dat je kind onafhankelijk van je kan zijn.

Je helpt je kind namelijk richting onafhankelijk totdat hij zelf volwassen is. Maar, hoe doe je dat nou precies? Dat zijn lessen voor het leven! Op het moment dat je slaapregressies tegenkomt is het van belang dat je daar op een goede manier mee omgaat. Je leert alle ins en outs over het tegengaan van slaapweigering of juist dat je kind niet meer in één keer doorgaat. Je wilt tenslotte dat je eigen kind doorslaapt. De sleutel naar een beter slaappatroon is dan ook om de regressies te begrijpen, en te leren hoe je binnen deze community leert hoe je dat kan tackelen.

Numsy plus cursus

Numsy community bonussen

Numsy staat altijd voor je klaar. De community ook. Dat heeft te maken met het feit dat de community altijd met je meedenkt en in beweging is. Als je besluit gebruik te maken van de Numsy plus community, dan heb je ook toegang tot extra bonussen zoals exclusieve video’s, events, producten en ga zo maar door. Je kunt onwijs veel waarde vangen, dus het is aan jou om te bedenken of je die extra waarde wilt ontvangen. Als ouder weten wij het wel. De Numsy plus module kun je letterlijk alles monitoren

Numsy plus cursus

Specificaties:

 • 100+ Trainingsvideo`s over Slaap, Ontwikkeling & Voeding
 • Community met Wekelijkse en Maandelijks Online Events
 • Numsy+ Experts – Gecertificeerde Slaapcoaches & Pedagogen
Reviews Joshua Kaats
Numsy plus cursus

Kies een categorie:

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Reviews, ervaringen en klachten over diverse cursussen en cursusaanbieders.

Wat wil je?

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Never stop learning, because life never stops teaching.