Over Online cursus Van Klacht naar Kans

Ervaar je een vorm van weerstand in je leven? Verdiep je in de cursus van Klacht naar kans. Ben je moe of zelfs opgebrand en vind je het spannend om grenzen aan te geven? Heb je last van somberheid, kun je soms prikkelbaar zijn? Voel je je minder fit dan je zou willen of heb je langere tijd sluimerende fysieke klachten? Dan werken medicijnen waarschijnlijk slechts tijdelijk en zijn deze klachten vaak symptomen van iets anders.

Voor een betere behandeling heb je een andere visie nodig. Een visie waarbij je oude denkpatronen loslaat, je lijf leert voelen, contact maakt met je innerlijke drijfveren, en waarbij je ongemak en pijn leert dragen. In deze cursus leer je hoe je dat doet, wat daarbij komt kijken en waarom dit je leven verandert.

Via vijf pijlers (voeding, beweging, bewustwording, feiten en emoties) kijken we breed naar jouw fysieke en mentale gezondheid. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In deze cursus ga je ontdekken hoe jij je op beide vlakken weer echt fit kan voelen en zal je ervaren dat je zelf een enorme invloed op jouw welbevinden hebt.

Van klacht naar kans

Door de komst van 5 modules ervaar jij hoe het is om optimale fysieke en mentale gezondheid te stimuleren. Je hebt toegang tot videoles, audiofragmenten, een handig werkboek en onwijs veel goede energie. In de eerste module zie je jouw lijf als de perfecte thermometer.Je kunt je leven al flink verbeteren door te luisteren naar je lijf. Daar waar je met je hoofd geen ‘nee’ zegt. Gaat je lichaam het voor je doen. Wat mag en kan jij veranderen in jouw leven, zodat het weer goed en kloppend voor je?

In module 2 leer je de feiten. Je analyseert letterlijk alles over jezelf. Wanner is het ontstaan, wie heb je om hulp gevraagd en ga zo maar door. Dat zijn allemaal vraagstukken die aansluiten op je eigen klachten en zorgen ervoor dat je met de juiste feiten aan de slag gaat met module 3: Voeding. Voeding is namelijk ontzettend belangrijk. Wanneer en waarom eet je eigenlijk? Is het voeding of afleiding? Dat maakt het verschil en daarom is het goed om te weten wat je eet. Vervolgens ga je in module 4 aan de slag met beweging en ga je met module 5 werken aan je emoties.

Cursus Juriaan Galavazi

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dokter Juriaan is als arts en coach begeleider om mensen op beide vlakken weer echt fit te voelen. Middels diverse coachingsprogramma’s laat hij mensen ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben. Juriaan Galavazi heeft in de afgelopen 15 jaar mogen ervaren hoe stress ervoor zorgt dat het hoofd vol gedachten komen en dus ook ziekmakend kunnen zijn. Dat kan zorgen voor klachten zoals chronisch vermoeidheid, somberheid, slaapproblemen, blessures, hartkloppingen en buikklachten. Daar waar jij met je hoofd geen nee kunt zeggen, gaat het lichaam nu voor je doen. Dokter Juriaan is het brein achter deze cursus.

Reviews cursus van klacht naar kans

Peter Streefkerk

INKOOPADVISEUR

“Juriaan is open, eerlijk, confronterend, respectvol en duidelijk. “

Charlotte Labee

BRAIN BALANCE EXPERT

Hoe je gevoel met je kop en je lijf weer geconnect kunnen worden daar hadden we vandaag DE nummer 1 expert van Nederland, Dokter Juriaan, om ons als team daarin te coachen, want oh ja ook wij van Brain Balance rennen onszelf weleens voorbij.”

Anouk Smulders

PRESENTATRICE

Ik ben echt totaal fan. Ik heb eerst een aantal sessies bij Juriaan gedaan. Ik vind zelfontwikkeling echt een feestje en leer er ongelooflijk veel van.

Zelfzorg klacht naar kans

Jouw gezondheid doet er toe. De natuur heeft echter lak op het feit hoe jij je voelt, welke auto je rijft en wat er nog meer van belang is. Ja het is spannend om beter voor jezelf t gaan zorgen. Je merkt dat er een goed effect bij komt kijken en daardoor je gezondheid en lifestyle mee kan bevorderen. Waneer je vanuit het verleden altijd ja hebt gezegd op dingen waar je nu nee tegen zegt, zorgen ervoor dat je omgeving er iets van gaat vinden. Met 3 bonus video’s leer je meer over leiderschap en hoe je jouw eigen gezondheid positief kan bevorderen. Met de 3 verschillende bonussen krijg je:

 • Een E-book met 10 stappen die je op weg helpen naar meer zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering. Deze weg, daar heb je 100% invloed op. Hij ligt voor je voeten, klaar om bewandeld te worden.
 • Met 3 meditaties kun je in contact komen met jouw kostbaarheid Waar en wanneer je maar wilt beluisteren via de PC of app op je telefoon.
 • Met twee hoofdstukken uit zielsgelukkig =kerngezond keer je 7 spirituele wetten voor gezondheid door drs. Richard de Leth. Twee van de zeven wetten krijg je cadeau. Wet 1: Volg je innerlijke vuur en wet 2: Toe je oerbrein.

Jouw lijf is de perfecte thermometer om naar de luistern. Daar waar je met je eigen hoofd geen nee meer kan zeggen, gaat je lichaam het voor je doen. Of het nu gaat om overgewicht, depressie of wat anders, je lijf vertelt je exact wanneer er iets niet klopt in jouw leven. Als je bereid bent om exact te vertellen wanneer er iets niet klopt in jouw leven en wat je daar hebt te veranderen. Met deze cursus is het een kwestie van doorpakken, volhouden en doorgaan. Blijf niet zitten in de wachtkamer van je eigen leven en begin met het verbeteren van je eigen geest en gezondheid door middel van de klacht naar kans cursus.

Reviews Joshua Kaats

Kies een categorie:

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Reviews, ervaringen en klachten over diverse cursussen en cursusaanbieders.

Wat wil je?

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Never stop learning, because life never stops teaching.