stoppen met roken

Over Online programma Stoppen met Roken

Het online programma van Ikstopwel.nl is een krachtig programma met een succespercentage van maar liefst 86%. Stoppen met roken is niet makkelijk. Het bestaat uit 10 modules. Iedere deelnemer krijgt na inschrijving een half jaar de tijd om het programma op te starten. Na opstarten krijgen ze 14 dagen om het programma af te ronden. De modules bestaan uit diverse korte video’s van 5 tot 15 minuten, MP3’s, PDF-jes en ander materiaal. Hierdoor kun je op je eigen tempo bezig met alle modules om in 14 dagen het programma af te ronden.

Als het je lukt om binnen 14 dagen het programma, dan is het van belang dat je daar compleet achter staat. Waarom? Het streven is dat je natuurlijk zo snel mogelijk kan stoppen met het roken van sigaretten. Veel cursisten hebben aangegeven dat ze door dit programma al na de eerste sessie geen zin meer hadden in een sigaret. Puur omdat Marcel zo duidelijk mogelijk het één en ander heeft aangegeven. Daarom is het online programma van ikstopwel.nl een aanrader. Soms denken mensen dat er geen middenweg is als het gaat om stoppen met roken. Sommige mensen denken of je stopt in één keer, of je stopt niet. Het is een methode die zou kunnen werken, maar in de praktijk blijkt dat het toch niet zo goed werkt.

Programma stoppen met roken

Je hebt beschikking over 10 modules. Iedere module heeft waardevolle kennis die gedeeld wordt en waar je een dieper beeld krijgt van hetgeen dat verwijderd moet worden. Namelijk: Jouw rook gedrag. In de laatste twee modules zitten twee MP3-hypnosesessies die meerdere keren kunnen worden herhaald. Hierdoor kun je jezelf trainen om het automatisme aan te pakken waardoor het programma je wat gemakkelijker afgaat en je jouw eigen rookgedrag kunt gaan controleren.

In de eerste 8 modules worden diverse andere technieken van onbewuste verandering toegepast, zoals NLP, conversationele hypnose, visualisaties, affirmaties etc. Na afloop van het programma ontvangt de deelnemer een extra MP3 voor dagelijks gebruik. Dat draagt bij aan het onderhouden van je stop gedrag en maakt het zo dan ook mogelijk om daadwerkelijk te stoppen met roken. Dat is natuurlijk erg belangrijk om te hebben, want anders kun je eenvoudig en gemakkelijk in oude patronen vallen en dat is het laatste wat je wilt. Daarom is het van belang om de eerste 8 modules compleet te beheersen.

De kracht van het online programma zit in het feit dat 90% van roken gewoon onbewust aangeleerd gedrag is (een gewoonte). Slechts 10% heeft te maken met de “verslaving” aan nicotine. Met het online programma wordt de knop tussen de oren (het rookgedrag) uitgeschakeld, waardoor het ineens heel eenvoudig is om nu wel in één keer te stoppen met roken. Als je bewust bent van het feit dat je een gewoonte hebt aangeleerd waarin je lichaam constant actief is en vraagt om een sigaret, is het ook zo goed om te weten dat wanneer je wilt stoppen je jezelf dat ook kun aanleren.

Wie is Marcel Borst?

Marcel Borst is gecertificeerd hypnotherapeut en volledig gespecialiseerd in de begeleiding van rokers om in één keer te stoppen met roken. Met dit programma heeft hij inmiddels al meer dan 2.200 rokers van het roken afgeholpen en elke week komen daar vele niet-rokers bij. Marcel heeft een zwaar verleden gehad als het gaat om sigaretten. Niet voor hemzelf, maar op privé gebied had hij er bijna iemand aan verloren. Dat was het punt dat hem deed inzien dat hij zo veel mogelijk mensen moet laten stoppen met het roken van sigaretten. Daarom is hij vol overgave begonnen aan het verzorgen van deze cursus.

Marcel heeft door de jaren heen zichzelf kunnen omtoveren tot een gecertificeerd hypnotherapeut waarmee hij rokers kan begeleiden om in één keer te kunnen stoppen met het roken. Het programma van Marcel Borst is dan ook erg efficiënt en effectief, waardoor je als verfend roker toch liever bij Marcel aanklopt dan bij een ander programma. Ook geeft Marcel diverse webinars waarin hij je precies verteld waarom je rookt en kun je door middel van het spiegelen jezelf accountable houden. Dat is wat veel mensen niet doen, dus is dat een mooie reden om met Marcel te werken. Omdat Marcel je in eerste instantie een spiegel voorhoudt, kun je jezelf aankijken en realiseren dat doordat je jezelf confronteert, er een afkeer komt naar het beeld van roken.

Effectief programma stoppen met roken

Het programma is zeer effectief gebleken. Of je nu zijn webinar wilt volgen, of juist mee wilt werken met zijn cursus, het is hartstikke handig om het programma te volgen. Ook al ben je zelf geen roker, het is goed om te weten dat dit programma erg effectief werkt en dat dit een tof item kan zijn voor diegene om je heen. Dus, als jij een roker bent en eerlijk genoeg naar jezelf kunt zijn, dan is het goed om te weten dat het effectieve programma een uitkomst is voor velen! Dat is het mooie ervan dat er 2.200 rokers zijn gestopt door middel van dit programma.

Reviews online programma stop met roken

Geertje de Boer:

Ik was verrast door de eenvoud van de werkwijze. De kwartjes vielen al tijdens het webinar.”

Katrien Deleus:

Alleen al door het zien van de webinar had ik al geen zin meer om te roken. Ongelofelijk gewoon!

Veronique Chys:

Ik heb naar de webinar geluisterd en sindsdien is er geen sigaret meer aangeraakt. Ik ben onvoorstelbaar blij!”

Thea van Warmerdam:

“Ik vond het heel duidelijk. Het opende direct mijn ogen. Dank daarvoor.”

Barbara:

“Ik was al gestopt met roken. Maar had nog wel de behoefte om te roken. Na de webinar ben ik nog steeds gestopt en nu zonder behoefte. Heel raar.”

stoppen met roken

Specificaties:

 • Binnen 2 weken volledig een niet-roker zijn
 • Geen gedachte of behoefte meer aan een sigaret
 • Na aanschaf een half jaar de tijd om het programma op te starten
 • Na opstarten 14 dagen de tijd om het programma af te ronden
 • Na afronden van het programma een extra MP3 thuis via e-mail
 • Mogelijkheid tot 5 weken extra dagelijkse nazorg
Reviews Joshua Kaats
stoppen met roken

Kies een categorie:

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Reviews, ervaringen en klachten over diverse cursussen en cursusaanbieders.

Wat wil je?

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Never stop learning, because life never stops teaching.