Over Online Training Academy

In deze training leer je stap-voor-stap hoe je in 90 dagen jouw eigen online training ontwikkelt waarmee je meer klanten helpt, meer omzet genereert en meer vrije tijd krijgt. Dit zal voor jou als ondernemer erg bijdragen aan de goede resultaten die je wilt behalen. Hierdoor kun je jezelf dus veel meer specificeren in het maken van een videotraining, werkboeken, schema’s en alles om ervoor te zorgen dat jij kunt vlammen met je eigen klanten door middel van de Online Training Academy. Daarnaast omring je jezelf in een omgeving van gelijkgestemden die samen sneller willen groeien.

Je hebt het vast zelf wel eens gezien of ervaren. Een bepaalde ondernemer heeft besloten zijn kennis en expertise te delen door middel van het aanbieden van een cursus. Dat is een betrouwbare manier van het aanbieden van kennis, waarbij diegene die het verkoopt er een nieuwe inkomstenbron aan over houdt. Tevens kan de koper met nieuwe kennis nieuwe successen gaan behalen wat in eerste instantie niet het geval was. Je leert van de valkuilen van anderen, waardoor je in theorie sneller resultaat zou moeten boeken. Wel is het aan jou om te beslissen hoeveel inzet je toont om successen te willen behalen.

Waarom heb jij Online Training Academy nodig?

Het kan zijn dat jouw bedrijf al aardig leuk loopt. Je kunt stellen dat je een leuke klantenkring hebt en een prima omzet draait. Alleen moet je jezelf afvragen of de vele uren die je maakt in verhouding staan met je agenda en omzet. Uiteindelijk is het de bedoeling voor iedere ondernemer om meer rust en vrijheid te hebben. De enige manier om dat te doen is door mee omzet te maken en nog meer te gaan werken. Alleen dat kan ook anders.

Je kunt jouw kennis en ervaring ook online delen en daarmee inkomen genereren. Zo heb je meer vrije tijd en bereik je ook nog eens meer mensen. Dat is een welkome opsteker vind je niet? Het mooie hiervan is dan ook dat dit dus gewoon hartstikke mogelijk is. Maar dan is de vraag hoe maak je een eigen cursus? Hoe zorg je ervoor dat je een online product hebt gemaakt dat je in grote volume kan verkopen. Daarbij is de Online Training Academy jouw gids!

Hans van der klok cursusspecialist

Hans is de bedenker van de Online Trading Academy. Hij heeft een tijd geleden zijn eerste online cursus gelanceerd waarmee hij in 1,5 jaar tijd meer dan 100.000 euro heeft verdiend. Daarmee heeft hij 133 mensen geholpen om nog meer klanten aan te trekken. Het moment dat zijn cursisten goede resultaten begonnen te halen wist hij dat online kennis delen veel vrijheid geeft. Dat is de reden geweest waarom Hans van der Klok heeft besloten om meerdere mensen te helpen. Het heeft hem jaren gekost om de successen te behalen die hij heeft behaald, en jij kan door zijn kennis veel beter en sneller groeien.

Inmiddels heeft Hans van der Klok honderden ondernemers begeleid met het maken en verkopen van hun eigen cursus. Daardoor kunnen zij nu meer klanten helpen, meer omzet genereren en meer vrije tijd overhouden. Dat is de kracht van het maken van een online cursus. Daarom is het zaak dat jij je aansluit bij dit programma. Deze cursus is namelijk meer dan alleen informatie. Je kunt slim groeien met je bedrijf en losbreken van het uurtje-factuurtje begrip. Iets waar veel ondernemers tegen aan lopen en waarom het ondernemen dus ook gewoon meer als een last begint te voelen in plaats van de vrijheid die je wilt. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je snel kunt groeien met je bedrijf, zodat je losbreekt van alles.

Online Training Cursus Academy kopen

De Online Cursus Academy leert je de bewezen methodes waarmee je jouw online cursus met succes kunt lanceren. Naast het uitgebreide leerprogramma van de cursus Academy, krijg je ook toegang tot de online community. Het is de ideale plek om te sparren met anderen over hetgeen waar jullie zo gepassioneerd over zijn. Dat is het ondernemen en het maken van een nieuw schaalbaar product. Je krijgt de ruimte om antwoord te krijgen op je vragen, je leert van andere deelnemers en je kunt er ideeën op doen.

Ook kun je leren van andere deelnemers en ideeën op doen die je inspireren om bepaalde aspecten aan te passen. Je kunt denken aan een tweewekelijkse vraag en antwoordsessie via Zoom. Je kunt er voor kiezen om dat in groepsvorm te gaan doen, of juist meer individueel. De ruimte is er voor beide dus hoe dan ook kun je goed geholpen worden. De live sessies met de community is dan ook erg essentieel voor hetgeen waar je naartoe wilt streven. De community graat een groot onderdeel van je avontuur zijn om maximaal resultaat te kunnen behalen.

Online Training Academy gebruiken

Als jij denkt deze cursus nodig te hebben, dan is het zaak om er zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan. De Online Training Academy is erg uitgebreid en zorgt ervoor dat je op je eigen tempo zo goed mogelijk aan de slag kunt gaan om online trainingen te kunnen verzorgen voor jouw eigen klanten en partners. Hoe tof zou het zijn als je jouw eigen cursisten kunt inzetten om ervoor te zorgen dat jullie samen kunnen groeien. Meerdere stappen kunnen zetten en dus ook meer waarde kunnen delen. En dan is het niet alleen jij en de cursist, maar ook andere factoren die je kunnen helpen.

Een online training kun je namelijk niet zonder kennis verrichten. Het is het werk van de toekomst. De Online Training Academy kan je daar dus een groot handje bij helpen. Ga nu zelf ook voor optimaal resultaat. Kijk goed naar de wensen van je klanten en pas de kennis van deze cursus er op toe. Dat is de kracht van de Online Training Academy en het is iets waar je op korte en lange termijn op kan bouwen. Dat is het mooie van de online Training Academy. Zorg dus dat je deze kennis absorbeert, toepast op jezelf en losbreekt van bepaalde situaties die niet bij het ondernemen passen. De Online Training Academy is aan het wachten op jou!

Specificaties:

 • Videotraining zodat jij snel je eigen training kunt ontwikkelen en verkopen.
 • Digitale werkboeken, sjablonen en rekenschema’s die je helpen om orde en structuur aan te brengen.
 • Samen sneller groeien met inspirerende ondernemers in de online community.
 • Heb je alles gedaan en zie je geen resultaat? Dan krijg je je geld terug.
Reviews Joshua Kaats

Kies een categorie:

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Reviews, ervaringen en klachten over diverse cursussen en cursusaanbieders.

Wat wil je?

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Never stop learning, because life never stops teaching.