Over Passief inkomen met de 4 urige werkweek

Leer hoe je met je kennis op basis van de 4 urige werkweek een schaalbaar en passief online inkomen kunt realiseren. Michel Penterman heeft al meer dan 13 jaar een passief online inkomen met wederkerende inkomsten. Dit model bouwde hij op basis van het boek de 4 urige werkweek en met de software van onder andere de IMU, zoals Phoenix, Huddle en Plug & Pay. In deze cursus kom je te weten hoe je slimme technieken kan inzetten in je huidige onderneming, zodat je kunt toewerken naar een passief inkomen met een 4 urige werkweek.

Als ondernemer heeft Michael Penterman vele successen gekend. Maar, zijn route naar het bouwen van een passief inkomen is zeer interessant en alleen te bewonderen. Door zijn stappen te leren en te weten hoe je zo’n zelfwerkend imperium je voor jezelf kunt bouwen is het volgen van deze cursus reuze interessant. Hoe fijn zou het zijn als je straks in plaats van 40 urige werkweken werkt, naar 4 uur per week kan gaan! Dat is een droom die velen van ons zouden willen hebben.

Daarom is het dan ook niet ondenkbaar dat je de naam Michael Penterman voorbij hebt horen komen en dat dit je aandacht heeft getrokken. Met deze cursus, leer je hoe je zonder technische kennis, dure studio’s en het verbrassen van je geld, waardevolle E-books, blogposts, updates en podcasts kan maken. Allerlei tools om je content marketing te automatiseren.

Wat ga je leren met de 4 urige werkweek cursus?

In deze online cursus krijg je volop kennis over content marketing en het netwerk dat daaraan gekoppeld is. Het schaalbaar online delen van je kennis is dan ook het uitgangspunt waar je naar op zoek moet gaan. Op basis van de lesgrid methode en de COPE strategie zet je binnen no time je eigen content marketing, online programma’s en online Academy op en aan waardoor je gelijk kunt beginnen met het het automatiseren van je content marketing, en kun schalen met hetgeen wat je aan het doen bent.

Je leert succesvolle principes van de D.E.A.L methode uit de 4-urige werkweek toe te passen zodat je eenvoudig duurzame online lessen kunt maken die leiden tot een waardevol, autonoom bedrijf met wederkerende inkomsten zodat je al kunt wennen aan het hebben van een 4 urige werkweek die op meerdere vlakken stabiel staat. Zo leer je hoe je zonder technische kennis nieuwe successen kunt opbouwen, hoe je jouw onderneming crisis proof maakt en leert gebruikt te maken van Free publicist, Guerrilla marketing, crowdfunding en het hebben van toegang tot een waardevol en inspirerend netwerk.

4 urige werkweek cursus kopen

Deze cursus is geschikt voor ondernemers die zelf al over waardevolle kennis beschikken. Die zelf een volle agenda hebben en een nieuwe bron van inkomsten wil toevoegen. Waarbij zijn of haar uren een beperkende factor zijn binnen in het bedrijf en waarbij diegene zou willen dat de dienst die je levert zonder tussenkomst aangeboden zou kunnen worden. Als jij deze persoon bent maar niet weet hoe je jouw expert status vorm moet geven, niet weet hoe je met content op een mooie en handige manier indruk kunt maken, geen grip heeft op klanten en terugkerende inkomsten en dus ook geen waardevol en autonoom bedrijf van de grond krijg, dan is deze cursus voor jou.

Het verhaal van Michael heeft zich in de afgelopen 15+ jaren sterk ontwikkeld en draagt bij aan het succes van meer dan 7000 cursisten. Het is aan jou om onderdeel te zijn aan één van die succesvolle cursisten. Door deze cursus te kopen zal je merken dat je op een gegeven moment hebt gebouwd aan een bedrijf dat wederkerend passief inkomen genereert. Je bent dus minder tijd kwijt aan acquisitie, bedien je in minder tijd meer klanten en bouw je een duurzame en schaalbare klantenstroom op met meer omzet en passief wederkerend inkomen. Dat is het doel om te bereiken en deze cursus leert je exact hoe je dat zou kunnen doen!

Reviews 4 urige werkweek cursus

Patrick van Gils (Pitch trainer & presentatie coach):

“Ik was jarenlang de marketingcommunicatie-man en woordvoerder voor McDonald’s, Makro en Studio100. Toen ik voor mezelf begon als ondernemer met mijn bedrijf TOPpresentaties, besloot ik dat ik mensen wilde leren hoe ze zichzelf, hun bedrijf en hun producten en diensten overtuigender konden pitchen en presenteren. 

Ik volg Michel al lange tijd en hij heeft mij altijd geïnspireerd om mijn kennis en programma’s ook online te verkopen. De laatste twee jaren is het daar dan ook van gekomen en ik ben zó blij dat ik deze stap genomen heb!”

Marie José Giebels (Sales trainer en coach)

“Ik werkte bij een mediabureau en was verantwoordelijk voor een budget van €200 miljoen. Daarna werkte ik als sales trainer voor bedrijven als Heineken en STER. 
Circa 2 jaar geleden besloot ik dat ik veel meer mensen kan helpen door ook online trainingsprogramma’s aan te bieden. 

Sinds kort werk ik met Michel samen. Binnen no time wist hij me te vertellen wat er nodig was om het online deel succesvol te maken. Hij heeft jarenlange ervaring en vooral zijn tips met betrekking tot het verzilveren van kennisdelen zijn goud waard.”

Cor Bakker (Pianist en online star)

“Toen ik Michel ontmoette, was ik enthousiast maar nog niet overtuigd. Hij heeft me laten zien hoe je een lesgrid maakt, content maakt en ik moet eerlijk zeggen, ik geloofde er nog steeds niet in. Totdat het programma klaar stond en we dezelfde avond al twee pakketten verkochten, helemaal automatisch!

En dat was natuurlijk nog maar het begin. Nu zeg ik tegen iedereen: Michel is de Black Genius. Sinds ik online cursussen verkoop, is mijn leven 100% veranderd!”

Edo Righini (Founder CvA Online- Managing director Conservatorium van Amsterdam)

“Michel werkte mee aan de inhoudelijke structuur van ons internationale platform, was niet bang om keuzes te maken en kon goed vanuit een overall view op de details letten.”

Cursus 4 urige werkweek starten

Het is aan jou om te kiezen waar je naartoe wilt werken met je onderneming. Deze cursus stuurt jou om te beginnen met het bouwen naar financiële vrijheid en een passief inkomen. Dat is de kracht van Michael en zijn cursus. Deze cursus is speciaal ontworpen voor jou om aan de slag te gaan als ondernemer om meer uit jezelf en uit je onderneming te halen. Deze cursus is de basis om meer bezig te zijn met het bouwen van een autonoom bedrijf. Iets waar vele ondernemers graag naartoe willen werken. Dus, bezit je over veel kennis, dan is het zaak dat je zo snel mogelijk deze cursus erbij pakt om jouw kennis in te zetten voor hele waardevolle nieuwe stappen!

Specificaties:

 • Al meer dan 13 jaar ervaring
 • Vakkundig en oprecht
 • Ervaren en innovatieve ondernemer
Reviews Joshua Kaats

Kies een categorie:

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Reviews, ervaringen en klachten over diverse cursussen en cursusaanbieders.

Wat wil je?

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Never stop learning, because life never stops teaching.