Over de spirituele hypnose opleiding.

Wist je dat je maar heel weinig bewust doet in je leven? Sommige mensen hebben het erover dat je maar 10% bewust doet en vergelijken het onbewuste en bewuste met een ijsberg. Dat komt omdat je de meeste dingen allemaal onbewust doet. Dat heeft te maken met hoe we als mens zijn geprogrammeerd. Maar, als je je bewustwording op zo’n niveau kunt trainen dat je daadwerkelijk kunt zeggen wanneer je bewust ergens voor kiest, dan ben je op de goede weg. Als je eenmaal bewust bent van iedere actie je onderneemt, dan heb je het één en ander al doorbroken en weet je wat je moet doen om te kunnen controleren door middel van hypnose.

Ab Dijksterhuis, hoogleraar aan de Universiteit van Nijmegen stelt in zijn boek ‘Het slimme onbewuste’ dat je niet eens 0,004 procent echt bewust doet! De rest doe je allemaal onbewust. Praten, denken, lopen, ademen, voelen, kijken, zitten, dingen geloven, noem maar op. Je doet dit allemaal onbewust. Hoe zou het zijn als je die schatkamer aan informatie zou kunnen betreden? Dat je alles wat daar in ligt kan gebruiken, veranderen of zelfs weggooien als het je niet meer dient? Hoe zou het zijn als jij die sleutel zou hebben om je volle potentieel echt te gaan leven? En dat ook kan leren aan anderen? Dat is waar de spirituele hypnose opleiding bij komt kijken.

Die sleutel is bij de Spirituele hypnose opleiding

Het is het Hypnotic Reality Reconstruction System (HRR). Een nieuw systeem dat ervoor kan zorgen dat jij die sleutel in handen krijgt. Nou ja nieuw, het is gemodelleerd van de beste hypnotiseurs en therapeuten uit India, Frankrijk, Engeland, de VS, Italië en Indonesië. Maar menig mens ontdekte dat ze allemaal hetzelfde deden. Ze deden allemaal HRR. En wanneer je die sleutel hebt die HRR je geeft, dan kan je alles waar je last van hebt (al is het jaren) weggooien. Dat niet alleen, je gaat je volle potentieel eindelijk echt aanboren en ontdekt hoe je mensen om je heen ook kan helpen hierbij.

Hypnose opleiding Jeffrey Koot

Jeff is het brein achter deze cursus. Hij is al meer dan 25 jaar hypnoteut en klassiek geschoold. Hij heeft talloze mensen weten te helpen en daardoor wist dat er meer te behalen viel dan wat hij tot dusver heeft gedaan. Toen hij met het hypnotic reality reconstructie systeem aan de slag ging ontdekte hij dat hij het aantal sessie niet alleen halveerde, maar dat ook zijn resultaten omhoog schoten. Daar is hij superblij, mee, want daardoor kan hij nog meer mensen helpen. Jeff concludeerde dat dit systeem het beste systeem is om mee te werken. En dat heeft hij bewezen met de spirituele hypnose opleiding.

Wat ga je leren?

De handleiding van je brein is een groot gedeelte. Wanneer je geboren wordt krijg je geen handleiding erbij. Je moet het allemaal zelf uitzoeken. Soms kan de wereld overweldigend zijn. Je hebt nooit een handleiding gekregen over hoe het brein werkt. Sterker nog, niemand op de wereld weet precies hoe je brein werkt. Met deze opleiding krijg je dus wel een handleiding. Je leert hoe je je eigen gevoelens verankeren en verplaatsen. Ook hoe je je eigen gevoelens kunt omdraaien en gewoontes kunt veranderen. Hierdoor kun je angsten en fobieën tacklen. Ook leer je een aantal problemen vanuit het verleden te herzien en te kijken of bepaalde trauma’s daarin gevonden kunnen worden. De opleiding is erg waardevol voor de mensen die oprecht willen werken aan hunzelf, hun onderbewust zijn en hun bewuste mind. De hypnose opleiding is daarom perfect voor jou om te werken aan het één en ander voor jezelf, terwijl je met de hypnose community en de experts kunt groeien naar een nieuw niveau.

Reviews hypnose opleiding

Richard Uljee

“Edwin Selij met zijn 2.0 en 3.0 opleiding stond aan de basis van mijn nieuwe praktijk hypnotherapiepraktijk de bevrijding te Hillegom. Dankzij hem heb ik inmiddels zoveel cliënten snel kunnen helpen met depressies, angsten en trauma’s. Wil je dit ook, meld je dan bij het HIN. je zult er geen spijt van hebben.”

Agnes Wiegersma

Onlangs gestart met de 1.0 en nu al zo enorm geïnspireerd. Het lijkt wel of ik op afstand onder hypnose ben, zo boeiend is alles van HIN wat ik tegenkom. Dit wil ik absoluut goed leren en kijk uit naar mijn eerste themadag en mensen te ontmoeten die dit ook doen. De filmpjes die ik zie in de online opleiding worden duidelijk uitgelegd. Wa voelt dit als een verrijking in mijn leven. De NLP practitioner heb ik gedaan en ik ken de kracht hiervan. Ook nu zit dit in de opleiding. Veel herkenning en daarnaast zoveel nieuwe inzichten. Mijn plan is om na de 1.0 door te gaan met de 2.0 en 3.0. Edwin is voor mij een grote inspirator en ik bene r van overtuigd dat zijn collega’s dat ook zijn. Met goede uitleg en veel humor zie ik Edwin lesgeven en wat is dat fijn om hieraan deel te nemen. Heel toepasbaar in mijn coachwerk. Leren geeft zoveel energie.”

Sharon Pitman

Als ik he tin 2 woorden zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen: Simpelweg fantastisch! Oké dit is even met een knipoog. Want dit is zijn Edwin (de eigenaar) zijn favoriete woorden. Ik ben dus in ieder geval goed getraind. Het is overduidelijk dat iedere trainer zo authentiek en lekker zichzelf is, wat de lessen en de sfeer alleen maar ten goede komt. Vooral de dosis humor die in de lessen wordt gebruikt en d e relaxte aanpak spreken me aan. Je ziet ook veel samenwerking en openheid onder de studenten. Er is zeker een grote gun-en fun-factor! Na iedere training zie je jezelf groeien en ontdek je keer op keer hoe fascinerend hypnose is. Geen wonder dat de materie zo verslavend is. Voor mij echt een super positieve ervaring!

Specificaties:

 • Meer weten over jezelf
 • Sleutels krijgen over jezelf
 • Meer begrijpen over het spirituele
 • Ergernissen vanuit verleden weggooien
 • Je volle potentieel bereiken
 • Mensen helpen
Reviews Joshua Kaats

Kies een categorie:

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Reviews, ervaringen en klachten over diverse cursussen en cursusaanbieders.

Wat wil je?

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Never stop learning, because life never stops teaching.