Over de vastgoed community

Vastgoed is een tak waar de meeste ondernemers of vermogende mensen graag een interesse en aandeel in willen hebben. De vastgoed community heeft daarom besloten om een cursus te creëren dat meer biedt dan de meeste cursussen. Het is de meest overkoepelende en transparante vastgoed community voor de proactieve vastgoedbelegger. Het is de meest makkelijke manier om je netwerk snel en secuur uit. te breiden met gelijkgestemde beleggers en experts. Het mooie van deze community is dan ook dat je in een omgeving komt waarbij iedereen elkaar wilt gaan helpen.

Door aan te sluiten bij deze community krijg je de kans om deel te nemen bij Live netwerk en kennisbijeenkomsten. Je hebt toegang tot online live masterclasses, kortingen bij samenwerkingspartners en vind je gemakkelijk jouw nieuwe vastgoed powerteam om te kunnen excelleren. Het Thuiz vastgoed event is absoluut een merk dat je ongetwijfeld kent. De vastgoed community geeft jou de mogelijkheid om gemakkelijk je investering terug te verdienen door de kortingen, netwerk en kennis wat je krijgt door hier aan te sluiten.

Vastgoed community experts

Jij wil opstaan en geen genoegen nemen met de status quo en nooit meer voor een baas hoeven werken. Voor diegene die ‘stilletjes’ hun business willen bouwen naar een torenhoog formaat, en dat ook nog eens zonder jarenlange en ingewikkelde studies te volgen of een groot startkapitaal. Dat is iets waar je haast genoegen mee moet nemen. Dat is het mooie van deze boodschap.

Het wordt tijd om de standaard lifestyle achter te laten. Het is tijd om te groeien op het internet en dat door middel van deze cursus. Je kunt van 0 naar 1 miljoen op Amazon binnen 12 maanden. Fouten maken doet iedereen en dat zal je nog vaker doen. Je leert van de fouten die anderen maken en kan daar je voordeel uit halen. Dit gameplan dat is ontwikkeld, zijn de stappen die ernaar toe hebben geleid dat Bas Urlings zijn eerste miljoen op Amazon heeft gemaakt. Dat staat jou nu ook te wachten.

Laagdrempelig netwerken vastgoed community

Alle niveaus vastgoedbeleggers op één platform. Daarbij is inclusief een samenwerkingspartners zoals dealsourcers, beleggingsmakelaars, taxateurs en nog veel meer. Je hebt geen zorgen over het feit dat je mensen moet bereiken die niet toegankelijk zijn. Laagdrempelig netwerken is wat deze community zo speciaal maakt. Dat maakt het hartstikke fijn om in deze community opgevangen te zijn. Dat zorgt ervoor dat je met like-minded people aan de slag kan en elkaar kan helpen als het gaat om de sector vastgoed. Dat is waarom deze cursus meer dan een reguliere cursus is. Laagdrempelig netwerken geeft je ook een ander beeld op het gebied van business voeren. Je komt in een omgeving waarbij je meer op een persoonlijk niveau kunt werken, dan dat het heet platonisch is.

Je kan iemand gemakkelijk een bericht sturen op het platform. Daarnaast organiseren ze wekelijkse (online) netwerksessies en maandelijkse mastermindsessies. Zodat je altijd in contact blijft met elkaar en nieuwe dingen kunt blijven bij leren. dat maakt deze vastgoed community een ware en fijne cursus om aan te schaffen. Bovendien heb je binnen de community alle informatie op één centrale plek. Alle gestructureerde informatie kun je gewoon opmaken vanuit het portaal met alle andere cursisten. Alles wordt aangevuld met ervaringen van de meest succesvolle vastgoed beleggers. Dus, de community is ontzettend waardevol.

Reviews vastgoed community:

Dylan Mulder:

Fantastische training gevolgd bij Thierry van Thuiz Hypotheken, zeker een aanrader! Heel veel kennis opgedaan en ik zou iedereen aanraden met deze partij in zee te gaan!

Stefan Rockx:

Thierry levert in deze training op een onbaatzuchtige manier ontzettend veel waarde voor nieuwkomers in de vastgoedmarkt. De talrijke interviews die hij heeft afgenomen met specialisten zijn ontzettend informatief en geef je een totaal andere kijk op de vastgoed wereld.

Wie is Thierry Stokkink van de vastgoed community?

Thierry is de oprichter van Thuis hypotheken en de vastgoed community. Zijn missie is om de vastgoed wereld transparant te maken en te laten zien dat het een duurzame bron van inkomsten kan zijn waarbij je woningplezier creëert voor anderen. Thierry heeft vele masterclasses, interviews, vergelijkingen en netwerk momenten laat hij zien dat hij met zijn missie, dat hij door middel van het platform verbindt door experts en vastgoedbeleggers met elkaar te laten praten.

Thierry zelf is een vastgoedbelegger met een portefeuille van 13 panden. Tevens is hij dus ondernemer met het bedrijf Thuiz hypotheken. Hij heeft de afgelopen jaren wel meer dan 870 vastgoedinvesteerder geholpen met hun vastgoedfinanciering. Thierry Stokkink is dus een hele veelzijdige man die beschikt over onwijs veel kennis van de vastgoed wereld. Dat maakt het zo goed om ermee aan de slag te gaan. Daarom is de vastgoed community geschikt voor jou!

Vastgoed community kopen

Het is tijd om je eigen financiële vrijheid te creëren. Je wilt tenslotte leven zonder de ergste vorm van stress en geldzorgen. Hoe fijn zou het zijn als je meer tijd voor je familie en vrienden kan maken waarbij je jouw eigen langverwachten dromen realiteit maakt. Een vervroegd pensioen is daarom heel reel, maar alleen als je jouw schouders eronder zet. Als je hier aan begint is het feit wel dat je dit niet alleen voor jezelf doet, maar ook voor je gezin en de toekomst van je kinderen.

Dit inkomen blijft (als je het goed doet) bestaan na je dood. Het vastgoed kan aan je kinderen wordt overgedragen waardoor zij altijd een bron van inkomen hebben. Zet NU de stap naar financiële vrijheid, laat je misleiden door je eigen gedachtes. Je laat geen potentieel deals meer schieten omdat je onzeker bent, je hebt geen moeite om gelijkgestemde vastgoedbeleggers en experts te vinden. Je kunt daadwerkelijk laagdrempelig netwerken. Dus laat je oude overtuigingen voor wat het is begin met bouwen aan je toekomst! Dat is het fijne van deze cursus.

Specificaties:

 • Geen deals meer laten schieten omdat je niet voldoende kennis en/of vermogen hebt.
 • Geen moeite om gelijksgestemde vastgoedbeleggers of experts te vinden en te benaderen
 • Geen onoverzichtelijke Facebook groepen
 • Geen uren zoeken naar betrouwbare dealsourcers, beleggingsmakelaars taxateurs of aannemers
Reviews Joshua Kaats

Kies een categorie:

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Reviews, ervaringen en klachten over diverse cursussen en cursusaanbieders.

Wat wil je?

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Never stop learning, because life never stops teaching.