Investeren is een belegging voor het heden en de toekomst. Het is onwijs handig om kennis op te doen om te weten hoe alles werkt. Als je eenmaal de voordelen werkt van slim beleggen, dan kun je (als je het goed doet) op relatief korte termijn jouw toekomst op financieel vlak verstevigen. Daarom hebben wij de top 10 cursussen: Investeren en beleggen voor je uitgelicht. 

Waar is deze top 10 op gebaseerd? 

Deze top 10 is gebaseerd op reviews, ervaringen en relevantie. Hierdoor kunnen wij kwaliteit waarborgen en ervoor zorgen dat je geen onzin aanschaft. Deze top 10 die wij hebben samengesteld is dan ook gemaakt om je meer duidelijkheid te verschaffen over wat je kunt verwachten. De top 10: Investeren en beleggen is dan ook goed om door te nemen, zodat je weet wat je kunt verwachten op het moment dat je aan de slag gaat. Investeren en beleggen is meer dan alleen geld ergens instoppen. Het is voor de lange termijn.

De money mastermind cursus

Jij wilt meer geld verdienen. Dat is één ding dat zeker is. Het normale 9-5 werken is niet voor je weggelegd. Je wilt meer vrijheid. Vrijheid is meer dan alleen vrij zijn van werk. Het is op meerdere manieren te interpreteren. Financiële vrijheid is een ongekende vrijheid die iedereen wel wilt hebben. Het is aan jou om te bepalen of je dat écht wilt hebben, of juist alleen van dromen houdt. Investeren en beleggen is daarom een belangrijke skills om te leren. Weet jij wat het inhoudt?

Jij wil de regie in je leven hebben toch? Bepalen wanneer en waar je werkt. Dan is deze cursus voor jou op het lijf geschreven. Deze cursus verteld je in ieder geval één ding wat zeker is: Het is nog nooit zo makkelijk geweest om structureel meer dan 3000 euro te verdienen! Het is een gigantisch platform waar je te maken krijgt met meer dan 20 minicursussen. Dat betekent dat je de beschikking hebt over meer dan 230+ video’s. 

Wat krijg je allemaal? 

 • Exclusief toegang tot het meest waardevolle netwerk van Nederland
 • Uitnodigingen tot de meest exclusieve events
 • Meer dan 20+ videocursussen met een totaal van 230+ video’s
 • Elke maand groepscoaching van succesvolle ondernemers
 • Ieder moment opzegbaar
 • De geheimen van online succes

CashCow Academy – Jelline Brands

Jelline Brands is niet zomaar een naam. Ze is één van de grondleggers die cashcow video’s op de kaart heeft gebracht. In slechts 4 maanden tijd heeft ze 140.000 dollar weten te genereren. Je kunt hierdoor met een simpele investering leren hoe het is om met haar kennis en blueprints, te leren hoe het is om passief inkomen te verdienen. Dat is natuurlijk hartstikke mooi meegenomen en één van de hoofddoelen als je wilt investeren. 

De academy zorgt ervoor dat je toegang hebt tot meer dan 100 video’s met waardevolle kennis, je komt in een gigantische community waarin je mensen van Nederland en België kunt vinden. De combinatie van de kennis, de energie van de actieve community en de toegankelijkheid waarmee Jelline Brands je opvangt, zorgt ervoor dat je in een goed traject komt waarmee je de komende tijd blijft bouwen aan jouw eigen passieve geldmachine. Daarom is investeren en beleggen ontzettend interessant.

Wat kun je verwachten?

 • Volledige toegang tot al haar kennis
 • Je leert de Youtube wereld van binnen en buiten kennen
 • Hoe je een virale video maakt en bedenkt
 • Hoe je een kanaal snel laat groeien
 • Hoe je gegevens analyseert
 • Hoe je kunt werken waar en wanneer je wilt.

De moneytalks cursus van Madelon Vos

De crypto en trading academy van Madelon is een waardevol platform. Haar kennis, ervaring en netwerk zorgen ervoor dat jij alle informatie krijgt die je nodig hebt om te kunnen leren over hoe je kunt beleggen in de crypto wereld. Crypto is een groot onderdeel van vele mensen hun levens geworden. De voordelen van de komst van de digitale munt is dan ook iets om niet te missen. Daarvoor moet je wel op de hoogte zijn van al het nieuws wat binnenkomt en wat voor nieuwe trends er ontstaan. 

De academy is uit veel onderdelen gebouwd. Madelon geeft jou de mogelijkheid om een totaalpakket aan kennis te nemen waarbij je alle handvatten krijgt om zo goed mogelijk in te stappen in de Crypto Wereld. Met meer dan 25.000 studenten in het afgelopen jaar heeft Madelon al vele mensen mogen helpen. De cursus die je gaat volgen heeft heel veel te bieden. Het mooie ervan is, is dat je op je eigen tempo kunt leren. Dat maakt het investeren en beleggen ook zo mooi.

Wat kun je verwachten?

 • Volledige toegang tot al haar kennis
 • Je leert de crypto wereld van binnen en buiten kennen
 • Hoe je jouw eerste bitcoin of currency kunt krijgen
 • Hoe je jouw investering veilig kunt opslaan
 • Je leert de basis van technische Analyse
 • Je profiteert van kennis op expert niveau over crypto en trading

CASHFLOWBOOST- Met je overwaarde in vastgoed

Leer hoe je met de overwaarden van bijvoorbeeld je huis of je opgebouwde vermogen het vastgoed in kunt en kunt gaan ontdekken hoe deze wondere wereld in elkaar zit. Ongeacht welke situatie er ook in de wereld is, je ontdekt hoe je een passief inkomen genereert dat elke situatie kan overleven. Pandemie of niet. Je ontdekt hoe je jezelf kan indekken op ondenkbare situaties en je vermogen kan veiligstellen. Verdien op een passieve manier straks je geld en breid je vastgoedportfolio stapsgewijs verder uit.

In deze training krijg je inzicht in de huidige wereld van het investeren in vastgoed en kun jij ontdekken of dit wat voor jou is. Tijdens de cursus leer je niet alleen alle basisbegrippen van het vastgoed maar ook het herkennen van bijvoorbeeld kansen en inschatten van risico’s. Maar er is niemand in jouw leven gewest die je heeft verteld hoe je met geld lenen (hefbomen) geld kunt verdienen. Dat is toch een skill dat je juist wilt weten. Toch zijn er in Nederland meer dan 100.000 vastgoedinvesteerders actief die op deze manier inkomen creëren. Dat maakt investeren en beleggen vele malen interessanter. Velen van hen zijn rijk, financieel onafhankelijk geworden. Dat is wat je ook moet najagen. Een leven zonder stress en veel plezier.

Specificaties van de cursus

 • Geef je inkomen een boost
 • Leer kansen herkennen
 • Bewezen strategie voor minder geldzorgen
 • Leer financieel inkomen op te bouwen
 • Breid een eventueel vastgoed portfolio verder uit
 • Zorg ervoor dat je je leven kunt leven zoals jij dat wilt!

FIRE masterclass

Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor de vrouw die financieel vrij wilt zijn. Weer lekker tijd voor je hobby’s of met de kinderen op pad naar hun favoriete speeltuin terwijl je op de achtergrond lekker geld aan het verdienen bent. Zeg nou eerlijk? Dat wil jij toch ook? Het klinkt heel mooi en dat is het ook, maar het is wel zaak dat je daardoor de gehele cursus met flinke commitment aan werkt. De FIRE masterclass is speciaal designed voor vrouwen die hun leven en toekomst willen verstevigen op financieel vlak. 

In 4 modules krijg je uitgelegd welke stappen je moet ondernemen voor financiële vrijheid. Je krijgt onbeperkt toegang tot het programma en de modules. 1 keer per kwartaal kun je jezelf opgeven voor een live Q&A om al je vragen te stellen. Een volledige navigatie door Janneke haar opgedane kennis, netwerk en haar beleggingen met bijbehorende lessen. Alles om jou te inspireren om ook te streven naar financiële vrijheid en een gezonde money mindset te creëren. In maar liefst 4 modules krijg je alle kennis die je nodig hebt voor financiële vrijheid. Je ontwikkelt de succesvolle money mindset en ontdekt hoe je vrijheid kunt bereiken van een ervaringsdeskundige. 

Wat kun je verwachten?

 • Module 1: Inleiding & wat is FIRE?
 • Module 2: Kennis en mindset die nodig is om FIRE te worden
 • Module 3: Netwerken, besparen & verdienen
 • Module 4: Navigatie door 7 beleggingsvormen waarin ik investeer

Daytrade Nederland & Belgie money mastery

Of je nu op het internet informatie zoekt over crypto, of juist op Youtube video’s wilt bekijken van succesvolle crypto ondernemers, dan is het in de meeste gevallen zo dat je het gezicht van Patrick Suiker vrijwel overal tegenkomt. AllesOverCrypto heeft de handen ineengeslagen en ervoor gezorgd dat de Money Mastery is uitgekomen. Dankzij de kennis en ervaring volgen zij het geld in de markt en zorgen zij voor tal van investeringsmogelijkheden. Ze beperken zichzelf niet langer tot NFT’s of DeFi, maar ze volgen de trends en het geld en maximaliseren zo hun investeringen en hier kun jij dus gebruik van maken! 

Alles wordt in detail naar je gecommuniceerd over hoe je welke stappen moet nemen om een signaal te kunnen volgen. Mocht dat te ingewikkeld blijken, dan kun je met de ondersteunende educatie video’s alles rustig volgen waarbij alles stap voor stap wordt uitgelegd. Dit kan breed uitgetrokken worden op het gebied van Gaming, markt updates en trading signalen. Hierdoor is er meer ondersteuning, meer kennis wat gegeven kan worden en ook wel degelijk een cursus dat zich richt op jou, in plaats van op je investering. 

Specificaties cursus:

 • Mis nooit meer kansen dankzij de koop- en verkoopsignalen
 • Zelf niet urenlang achter de computer hoeven te zitten
 •  Leer, investeer en verdien geld, eenvoudig vanaf je telefoon of computer
 • Wij volgen de trends waar geld verdiend kan worden en delen ze
 •  Crypto, NFT’s, Metaverse, GameFi, DeFi, wij volgen ze allemaal
 •  Bescherm je vermogen tegen inflatie en waardeverlies

DoopieCash

DoopieCash is een bedrijf dat zich focust op de mensen die willen traden, maar ook winstgevend willen zijn. Iedereen kan in principe traden, maar winstgevend zijn is een ander verhaal. Ze willen voorkomen dat je net als de andere 90% van de traders maar tijdelijk instapt, zonder kennis acties onderneemt en ermee stopt omdat je verlies maakt. DoopieCash weet exact wat ze te bieden hebben en beschikken over ontzettend veel informatie als het gaat om het traden en investeren van je geld.

Berry & Chris zijn het gezicht en eigenaren van DoopieCash. Desondanks hebben zij gemiddeld meer dan 20 jaar aan trading ervaring met verschillende takken van de investeerders wereld. Ze zijn vooral gespecialiseerd in het laten groeien van kapitaalhttps://cursuskenner.nl/doopiecash/ waarvan de mogelijkheden gunstig zijn maar bovenal beschermd kan blijven en kan groeien.  Je leert in 4 exclusieve programma’s meer over de crypto wereld en hoe je ervoor kunt zorgen dat je stabiele trades maakt om je toekomst te verstevigen. 

Wat zijn de specificaties van deze cursus?

 • Gratis cursus crypto traden
 • Swingtraden lesprogramma
 • Daytraden- Scalpen leerprogramma
 • 1 op 1 coaching.

Alles over Crypto

Alles Over Crypto is een zeer populaire en betrouwbare website als het gaat om cryptocurrencies en blockchain. ze bestaan al sinds 2017 en helpen duizenden mensen om meer te leren over de baanbrekende technologie dat crypto met zich meebrengt. Alles over crypto vertelt ook echt alles over crypto. Je kunt hier aansluiten zonder kennis, ervaring of kapitaal. Dat maakt het een erg makkelijke cursus om als beginner in te stappen. Hierdoor kun je op je eigen tempo leren van de crypto experts. Hierdoor kun je beetje bij beetje jouw eigen crypto avontuur bouwt. 

In het portfolio worden de 10 cryptomunten met de meeste potentie gepresenteerd. Dit zijn munten die nog erg klein zijn en waar maar weinig mensen van weten dat ze bestaan.  Het product wordt voortdurend geüpdatet, zonder extra kosten te betalen. Het portfolio is zeer populair. Door keer op keer op zoek te gaan naar de sleeping giant, is het zaak dat je heel snel aansluit, want de sleeping giants worden van tijd tot tijd onthuld die de potentie heeft om meer dan 100x in waarde te stijgen. 

Wat ga je na deze cursus doen?

 • Heb jij je eerste crypto gekocht voor 1 euro!
 • Weet je met welke strategie je geld gaat verdienen!
 • Begrijp je precies hoe Bitcoin en crypto werken!
 • Weet je welke sleeping giant wij hebben ontdekt
 • Snap je hoe je de beste cryptomunten vindt!

De Moneytalks community

Met de MoneyTalks Community brengen we iedereen bij elkaar met een gezamenlijke interesse in bitcoin, cryptocurrencies, de financiële markten, aandelen, economie en trading. Zodat je samen in een vertrouwde en like minded omgeving kunt gaan omringen.Het is een inspirerende omgeving en is de nummer 1 lifehack voor groei als je wilt gaan starten met beleggen en/of investeren. De community is natuurlijk van Madelon Vos, een bekende naam die al eerder voorbij is gekomen. 

Je krijgt de tools en inzichten om slimmere financiële beslissingen te nemen. Hierdoor kun je al je vragen stellen aan de community en experts, kennis delen en successen vieren wat tevens weer een inspiratiebron kan zijn voor velen anderen in de community. Tevens heb je 24/7 persoonlijke begeleiding door de experts in het platform. Ook kun je informatie krijgen over de dagelijkse technische analyses waarbij experts je graag helpen om het te kunnen begrijpen. De community is de enige plek waar Madelon je op de hoogte houdt van haar analyses. 

Specificaties:

 • 2000+ actieve leden
 • Bijna dagelijkse technische analyses naar keuze van Madelon Vos & experts
 • Wekelijkse livestreams en video’s van experts
 • Altijd op de hoogte van het belangrijkste economische nieuws
 • Laat je eigen Technische Analyses beoordelen door experts
 • Jouw financiële gids en houvast
 • Leer van ons en elkaar én netwerk met gelijkgestemden
 • Altijd up-to-date via de mobiele App en/of browser
 • Toegang tot de must-follow lijst van Madelon Vos
 • Ontvang premium ledenvoordelen

De Geldmachine

Deze cursus is voor iedereen die van zijn of haar geld meer geld wilt maken. Voor mensen die geld op hun spaarrekening hebben staan. Voor mensen die nog geen financiële kennis hebben. In deze cursus word je begeleid door het team van Ultimate Mastermind en krijg je een duidelijke strategie mee om je geld voor de lange termijn aan het werk te zetten. Dat betekent dat je complete duidelijkheid voor jezelf hebt. Waar de meeste speculerende beleggers geen duidelijkheid hebben, heb je jij dat wel. Gegarandeerd! 

Deze cursus is voor iedereen die van zijn of haar geld meer geld wilt maken. Voor mensen die geld op hun spaarrekening hebben staan. Voor mensen die nog geen financiële kennis hebben .Met 14 cursussen heb je beschikking over zoveel kennis dat je niks anders kunt gaan doen dan geld verdienen. Financiële vrijheid creëren! René Cooiman is de topper die met zijn opleiding jou gaat voorzien van waardevolle informatie waarmee hij miljoenen heeft omgezet. 

Specificaties:

 • Gegarandeerd geld
 • Automatisch geld verdienen
 • Live Cursus

Waarom investeren en beleggen ontzettend interessant is

Het is een ding wat vaak wordt afgeraden door de wat oudere generatie. Maar, de jonge generatie van nu is constant bezig met het bouwen van kapitaal en daar bizar goed mee groeien. Iedereen die zich nu bezighoudt met het verminderen van hun kapitaal door bijvoorbeeld onnodig kleren te kopen, het te spenderen aan het nachtleven of simpelweg door het te vergokken, vergeten dat ze over een aantal jaar onwijs veel geld kunnen hebben waarbij ze daarna alleen maar passief kunnen gaan verdienen. Beleggen en investeren is een manier om je financiële positie te verstevigen en te vergroten. 

De top 10 voor jou voor het beleggen en investeren

Deze top 10 hebben we uitgelicht om de keus wat makkelijker te maken als je geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een cursus waarbij je meer komt te weten over het beleggen en investeren.  De top 10 heeft allemaal grote voordelen en dragen ook zeker bij aan het verbeteren van je kennis en ervaring in deze wereld. Je leert van de beste en je verdiend er nog geld mee ook. Mooier kan het niet zijn toch!? Lees alle top 10 cursussen goed door, weet wat bij je past en ga daarmee aan de slag. Geld slaapt niet! 

Kies een categorie:

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Reviews, ervaringen en klachten over diverse cursussen en cursusaanbieders.

Wat wil je?

 • Business
 • Coaching
 • Marketing
 • Sport & gezondheid
 • E-commerce
 • Financiën
 • Psychologie
 • Hobby & vrije tijd
 • Overig

Never stop learning, because life never stops teaching.